nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. augusztus 9-15. – Párkapcsolatodat harmónia jellemzi a héten

Pénzügyek terén minden okod meglehet a jókedvre, mert könyvelésed bevétel oldala nagyobb mozgást mutathat. A házasságokban nagy lehet kettőtök között az összhang.

Az angyalok szerint a munkahelyeden olyan változás következhet be, amely miatt úgy érezheted, elérkezett az idő a változtatásra. A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszült helyzet jöhet létre, amely miatt felmerülhet a különválás gondolata az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy pozitív fejleményekkel indul a heted. Egy számodra fontos ügyben történhet előrelépés. Kedveseddel kis féltékenység uralkodik el köztetek, de ez is csak fellobbantja a lángot, komoly gondot nem okoz. Ha még szingli vagy, egy régi hódolód bukkan fel ismét, és ezúttal számodra is szimpatikusabb lesz. Pénzedre és az értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert nagy kár érhet a hétvégén. A változás elkerülhetetlen. Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan átszervezés történik, amely érintheti a te megélhetésedet is.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy bár a hét első felében a napsütéses időnek köszönhetően nehezebben haladhatsz a munkával, a hét második felében nagy lendületet veszel, és szinte megelőződ önmagad. Felettesed idegei megfeszülnek, ezért most jól tennéd, ha nem adnád elő neki az elképzeléseidet a béremeléseddel kapcsolatban, mert éppen az ellenkezőjét érheted el nála, mint amit szeretnél. Ha állást kívánsz változtatni, akkor erre a lehető legjobb ez az időszak. Pároddal egy komolyabb félreértés bontakozhat ki köztetek, de hamar elsimulnak a dolgok, és minden megy tovább. Ha még szingli vagy, a véletlen terelhet jövendőbeli párod közelébe.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy valaki szívességet kér tőled, amit számodra kész öröm lehet megtenni, de sajnos úgy alakulhat, hogy idő hiányában mégsem sikerül összehoznod. Egy jó tipp így is sokat segíthet az ismerősödnek. A környezetedben most több az olyan személy, akik kapcsán úgy érezheted, megnehezítik a mindennapjaidat. Szíved választottja egy régi titkot bízhat rád, ami bizalmáról árulkodik. Szellemileg csúcsformában lehetsz. Nemcsak könnyedén ki tudod fejezni magadat, hanem rá tudsz beszélni másokat arra, amit te szeretnél elérni vagy megvalósítani.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy munkahelyeden új feladattal bíznak meg. Ez elsőre nagy falatnak tűnhet, de remekül boldogulsz, és még fejlődni is fogsz szakmailag. Nyitott szemmel és füllel kell azonban járni, mert így rájöhetsz arra, hogy valaki a hátad mögött áskálódik. A munkahelyeden olyan változás következhet be, amely miatt hajlamossá válhatsz a szorongásra, és nem látod kristálytisztán a jövődet sem. Szerelmeddel egy kellemes nyári program teszi izgalmasabbá a hetet, most alkalmatok nyílik a romantikázásra. Ha még szingli vagy, barátnőd mutathat be egy helyes férfinak.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy váratlan fordulat következik be, ami teljesen átalakítja a heted. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügy intézésének. Megeshet, hogy szomorú esemény következhet be, amelynek hatására változhat valamiről a véleményed. Ha elég rugalmas vagy, akkor bosszúság nélkül átlendülhetsz a dolgon. Szerelmeddel közösen oldotok meg egy váratlan problémát, ami újfent bizonyítja, mennyire jó páros vagytok. Ha még egyedülálló vagy, most nem a párkeresésre koncentrálsz, ám Cupido most sem rest: egy váratlan pillanatban nyilat ránt!

Fiú és lány kézenfogva

Bizalom (fotó: Unsplash)

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy noha az elmúlt hetekben sokat foglalkoztathatott egy kérdés, hosszas töprengés során most végre megszülethet benned a döntés. A kapcsolataid között van olyan, aminek búcsút inthetsz. Megeshet, hogy akivel eddig jóban voltál, azzal kiáshatjátok a csatabárdot. Az, hogy ezzel lezárul az ügy, nagy megnyugvással tölthet el. Hétvégén végre szíved választottjával most több időd lesz kettesben, és ennek köszönhetően mélyül kapcsolatotok.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy egy közelgő esemény vagy program megszervezése ad most számodra sok feladatot. Mivel ügyesen átlátod a helyzetet, flottul boldogulsz teendőiddel. Párkapcsolatod harmonikus, ezért vitáktól és feszültségtől mentes lehet a hetetek. Ha nincs kapcsolatod, első látásra tetszhet meg egy férfi, akit egy barátnős programon pillantasz meg. Ha épp van munkád, akkor is érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert olyan változások következhetnek be rövidesen, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. És jobb, ha ez nem ér váratlanul.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy pénzügyeidben várhatók kedvező fejlemények, és anyagi helyzeted stabilizálódni látszik. Most legyél tudatos, és oszd be okosan a pénzed, hogy a hétvégére se kerülj kellemetlen helyzetbe. A házasságokban, régi együttélésekben válságos helyzet alakulhat ki. Elsősorban a társad miatt, akinek megvan a maga baja, ezért válhat türelmetlenné, ingerlékenyebbé. Ha nyugalmat szeretnél, nem akarod felrúgni a kapcsolatotokat, akkor neked kellene alkalmazkodni és a kommunikációt ebben az időszakban a minimálisra csökkenteni.

Szerelmespár kézenfogva

Jóban-rosszban… (fotó: Unsplash)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy kedveseddel egy pénzügyi kérdésen kaphattok össze, de a vita hamar elsimul, ha türelmesen meghallgatjátok egymás érveit. Ha nincs kapcsolatod, egy korábban kikosarazott hódolód mégis érdekelni kezdhet. A kérdés csak az, vajon szingli-e még. Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, és ennek hatására olyan dolog történhet, amely miatt nehéznek érezheted az életed. Miközben ez az egész elkerülhető lenne, ha jobban odafigyelnél, ki, mit és hogyan mond. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, nemcsak azért, mert iszonyatosan sokba kerülhet, hanem azért sem, mert bosszúság érhet és egészségi probléma is kialakulhat.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy tanácsra lehet szükséged a munkát illetően, és szerencsére tudod is, hogy ki segíthet neked. Hamar letisztul, mi lehet a jó döntés. Ha nincs kapcsolatod, egy lelkes hódolód randira hívhat, ám most idő hiányában nehéz lehet beütemezni. Pénzügyi problémák merülhetnek fel, amelyek miatt feszültté válhatsz. Nem érdemes most kölcsönt felvenni, mert nagyon nehezen tudod majd törleszteni. Viszont érdemes külföldre utazni, mert pompásan érezheted magad, és olyan élményben lehet részed, amely feltöltheti az energiaraktáraidat.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy egy régi jó döntésed most hozza meg a gyümölcsét, és okkal leszel büszke megfontoltságodra. Szerelmeddel új fejezet indul a kapcsolatotokban, ugyanis sokkal nyitottabbá válik kettőtök között a kommunikáció. Ha nincs párod, egy új jelölt tetszik meg neked, akit most pillantasz meg először. Kis nyomozgatás után többet is megtudhatsz róla, azt is, hogy egyedülálló-e. A megérzéseidre kellene most több dologban is hallgatni, mert így kerülhetsz előnyös helyzetbe. Ha szülő vagy, gyermeked miatt is többet izgulhatsz, és talán neked köszönhetően jobban kijöhettek.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a nyári hangulat egészen elvarázsol, és tele lehetsz tervekkel, programokkal, időd azonban a kelleténél kevesebb lehet. Érdemes átgondolnod, mi az, ami halasztható, és mi nem – ez segíthet. Kedveseddel nagyon élvezitek a nyári időt és az évszakkal járó kellemes programokat. Megeshet, hogy a munkahelyeden nagyobb változás következhet be. Jól tennéd, ha figyelnél a sors által küldött jelekre, mert ha ezeket észreveszed, és ezzel összhangban cselekszel, akkor elkerülheted az életedben bekövetkező negatív eseményeket.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek meglepő tulajdonságai Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top