nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. szeptember 27-október 3. – Tervezgetős heted lesz

Mosolygós, viccelődős kedvedben vagy, ami nemcsak az őszbe forduló időnek tudható be, hanem magánéleted kiegyensúlyozottságának is.

Az angyalok szerint párkapcsolatod harmonikus, sorra születnek meg a közös terveitek. Egyesek most új útra lépnek, másoknak a karrierjében ígérkezik pozitív változás. Természetesen Cupido sem megy még téli álmot aludni: sokak szíve dobbanhat meg a héten az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy sok szervezési feladat vár rád a héten. Ez lehet az őszi tervekkel is összefüggésben, de akár egy esemény megszervezéséről vagy munkahelyi tennivalókról is lehet szó. Túlságosan teljesítményorientált vagy, semmi más nem lebeg a szemed előtt, csak a győzelem és a mindenki felett aratott diadal. Erre akár a saját egészséged kockáztatásával is hajlandó vagy, amely azonban ezúttal megbosszulja önmagát. A tested is jelzést küldött, hogy le kell lassítanod, hogy itt az ideje lejjebb adnod az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból. Mindenesetre szükség lesz a precizitásra és a megfontoltságra. Szerelmi életedben egy régi vágyad teljesülhet egyedül és párban is.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy munkahelyeden motiváló siker várhat, ami sok erőt és lendületet ad számodra a folytatáshoz. Használd ki a pillanatot, hozd ki belőle a legtöbbet, mert ha elodázod, ki tudja, mikor botlasz bele ismét! Látod? Mindig érdemes reménykedni! Kell is, hiszen már csak egyhez lenne kedved: szerelmeddel kiruccani egy jót. Ennek is eljön az ideje, addig a tervezgetésé a főszerep! Szingliként egy barátnős út hozhat ismerkedési lehetőséget. Az is könnyen lehetségessé válik, hogy ne csak futó kaland legyen belőle, hanem egy hosszú távú kapcsolat is.

Szerelmespár kézenfogva

Jóban-rosszban… (fotó: Unsplash)

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy jó híreket tartogat a hét: valami, ami számodra fontos, jó irányban folytatódhat, ami nyugalommal tölt el, és egyensúlyba hoz. Lelkierőd fellobban, és magabiztosabb, energikusabb leszel. Olyasféle kellemes meglepetés ér a héten, amire abszolút nem számítottál. Nagy örömmel, kifejezetten jóleső érzéssel tölt el a dolog, mert most történik valami, ami előrevisz és feltölt egy kicsit. Pároddal egy közös utazás ad jó témát. Szingli vagy? Egy új pasi tetszik meg, akiről még semmit sem tudsz.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy vidám és mosolygós vagy a héten, amit mások is észrevesznek. Most mindenki szívesen tartózkodik a társaságodban. Az őszi illatok, színek varázsának érzése szíved-lelked kitölti, és várakozással tekintesz előre. Hétvégén valaki rendkívül segítőkészen fordul feléd, mindenáron a rendelkezésedre szeretne állni bármiben. Nem biztos azonban, hogy el kell fogadnod, ha nem vagy feltétlenül rászorulva. Pároddal harmóniában, romantikusan telik a hét. Szingliként kiszemelted végre randira hívhat, és megvalósulhat az álmod.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy pénzügyeid egyenesbe jönnek, így végre a te lelkiállapotod is rendeződik. Ha eddig aggasztottak a kiadások, most ez megszűnhet, de legalábbis enyhülni fog. Szüntelenül és fáradhatatlanul azon dolgozol, hogy egy barátodon mindenáron segíts, mert úgy látod, kezd elveszni a dolgok sűrűjében. Ő azonban folyton kitér előled, semmiképp nem szeretné megragadni a segítő jobbot. Ez egy jel a számodra, hogy nem kell nyomulni, nem kell az illetőt meggyőzni semmiről. Szerelmeddel kis féltékenységi vita bizonyítja, mennyire ragaszkodtok egymáshoz. Egyedülállóként most élvezed a szabadságot.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy valaki szívességet kér tőled, ami kicsit felborítja ugyan a heted, de te, a jó szervező, egy csapásra feltalálod magad. Kedveseddel közösen oldotok meg egy hirtelen jövő problémát, ami még inkább összekovácsolhat titeket. Nagyon zavar egy bizonyos ügy, bizonytalan vagy, hogy beszélj-e róla valakinek, vagy inkább magad oldd meg a helyzetet. Amennyiben nem találsz a környezetedben olyan személyt, akivel szívesen megosztod és aki használható tanácsot ad, inkább vonulj el egy kis időre a világ elől, gondold végig az egészet.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy az egyik kollégád, akit eddig nem kedveltél, vagy nem tudtad eldönteni, hányadán állsz vele, meglepetést okoz neked a viselkedésével, megnyilvánulásával. Kellemesen csalódsz benne, és ezentúl más lehet a viszonyotok. Lassan a kitűzött célodhoz közeledsz, indulhat a csúcstámadás! Bár nagyon le vagy már merülve, most kell az eddig összegyűjtött tartalékaidat felhasználni! Hidd el, ha felérsz, az annál nagyobb eufóriát jelent majd, hisz ez nem sokaknak adatik meg. Pároddal új fejezet indul: közös terveitek születnek. Szingli vagy? Megfogalmazódig benned, kire, mire vágysz.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy zseniális terved születik a héten, ami megoldást jelentene egy számodra zavaró problémára. Sajnos, környezetedben nem arat osztatlan sikert, meg kell győznöd őket. Fontos neked, amit csinálsz és szerencsére támogatnak is ebben. Ha azonban fogyatkoznak a feladatok, szakíts időt azokra, akik fontosak neked és megértően melletted álltak akkor is, amikor te hajtottad magad. Szerelmeddel egy-egy kellemes program dobja fel a hétvégét. Ha még várod a párod, egy régi plátói szerelmed bukkan fel ismét.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy némi időzavarba kerülsz, így érdemes lenne átgondolnod, mit és mikor csinálsz. A priorizálás sokat segít, és fontos, hogy az életedben jelentős személyekre is jusson elég időd. Kellemetlenül kínos szituáció adódik, amiben te is nyakig benne vagy. Próbáld tisztázni a helyzetet, mielőtt még nagyobb galiba lesz belőle és akkor még nehezebb lesz kimásznod a kalamajkából! A helyzet nem reménytelen, de csak azért vállald a felelősséget, amit te követtél el. Pároddal apró pénzügyi vitád lehet, de hamar megbeszélitek.

Jegyzetek és tervek

Tervezz! (fotó: Unsplash)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy régi barátba botlasz. Noha az élmény egyfelől kellemes, másfelől úgy érezheted, az illető nagyon megváltozott. Ez természetes az idő múlásával, inkább örülj a viszontlátásnak! Szerelmeddel egy apró félreértés vicces helyzetet szülhet. Ha még egyedülálló vagy, titkos imádód végre színre léphet. Titkoltad mindenki előtt a nagy bejelentést, ám most, hogy biztossá vált a dolog, bátran és nagyon büszkén vállalod fel a környezet előtt, amit nem kis elismeréssel nyugtáznak.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a szabadba vágysz, így a héten több időt tölthetsz sétával, kertészkedéssel, akár kirándulással. Túl nagy feladatot bíztak rád a héten, amiről menet közben kellett belátnod, hogy meghaladja képességeidet. Ettől rosszul érzed magad, hisz többet néztél ki magadból. Ne csüggedj azonban, magadhoz képest a legjobb formádat hoztad, a maximumot nyújtottad. Szerelmeddel egy nagyobb beszélgetés ígérkezik. Néhány ötletet, meglátást kell egyeztetnetek, ami a közeljövőre lesz kihatással. Ha még nincs párod, egy olyan férfi próbálhat meghódítani, aki számodra tabu.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy végre lesz időd egy kicsit rendbe kapni a lakást, és egy régi holmi kerül a kezedbe. Ez nosztalgikus érzéseket kelt benned, de talán meg is hathat. Hétvégén érdemes egy kis időt még adnod magadnak, pihenj, töltődj fel, hisz az egészséged nem mehet rá a céljaidra. Magadnak már bizonyítottál, a környezetednek pedig sokkal fontosabb, hogy összeszedettnek, lelkileg harmonikusnak és egészségesnek lássanak, mintsem hogy állandó jelleggel téged ünnepeljenek! Mérlegelj, mi a fontossági sorrend számodra! Szerelmeddel nincs teljes egyetértés a közös tervekről, de ez a héten elsimulhat. Ha még nincs párod, egy barátnőd rokona tetszik meg, aki jóképű és okos is.

Ez is érdekelhet Alfa-nők a horoszkóp szerint Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top