nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. október 11-17. – Szerelmi életedben kedvező változást hozhat a hét

Most anyagi és szerelmi vonatkozásban is pozitív fejleményeket hozhat a hét. Vajon kinek mit jósol a horoszkóp?

Az angyalok szerint a napokban energikusabb vagy, mint máskor, ezért munkahelyeden szinte dupla gőzzel haladsz. Még az is felmerülhet benned, hogy plusz feladatokat vállalj, ám talán jobb ötlet lehet, ha pihenésre fordítod a felszabadult időt az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy nagyon élvezed az őszi programokat, ám a sok lehetőség közepette kicsit túlszervezheted a heted. Erre már a hét közepe magasságában rájössz, és ha újragondolod, rájössz, mit változtass. Valakinek tehettél egy ígéretet, ám nem biztos, hogy tudod teljesíteni. Érdemes lenne idejében felhívnod a figyelmét a problémára, különben kellemetlen helyzetbe kerülsz. Csak olyasmit ígérj, ami nem súrolja a határaidat. Ne aggódj, megérti majd, hogy ezt a harcot most neki egyedül kell megvívnia, egyedül kell megoldania a kialakult helyzetet. Pároddal új tervet eszeltek ki, melynek megvalósítása izgalmasnak ígérkezik. Szingliként exedről tudsz meg egy pletykát.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid a héten. Ez most elegendő bizonyíték arra, hogy érdemes továbbmenned az úton, hogy érdemes küzdened, ami most nemcsak azért fontos, hogy megbizonyosodj valamiről, hanem azért is, hogy új élményekkel gazdagodj. Menj tovább, ahogy eddig, ne kapkodj, csak szépen nyugodtan. Szerelmeddel megbeszéltek egy korábbi nézeteltérést, és harmonikus folytatás vár. Egyedülállóként flörtbe bonyolódsz.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy általában mindenkivel nagyon nyílt és őszinte vagy, abszolút nem félsz hangosan felvállalni a véleményedet. Szókimondásod miatt azonban időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz, hisz előfordul, hogy olyasmit is kimondasz, amit nem ildomos vagy adott helyzetben nem túl bölcs dolog kimondani. Nemes tulajdonság az őszinteség, ám ha átesel a ló túloldalára, rengeteg konfliktust okozhatsz. Igyekezz disztingválni, viselkedj a szituációnak megfelelően és gondolkodj, mielőtt szóra nyílik a szád. Hidd el, nagyot fog ugrani a népszerűségi indexed! Pároddal egy vicces félreértés bontakozik ki, amit még sokáig emlegetni fogtok.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy hiába szántad a hetet arra, hogy kicsit félrevonulj a gondolataiddal, rendezd a fejedben uralkodó káoszt és a helyükre tedd a dolgokat. Ehelyett valaki váratlanul megjelenik, aki abszolút mértékben felvillanyoz, aki miatt érdemes felborítani a heti programot és engedned kell a kísértésnek. Ügyelj azonban arra, hogy ne nyílj meg teljesen, a játékban benne lehetsz, de nem kell kiteregetned a kártyáidat. Fogd fel úgy az illető személyét, mint egy élet adta lehetőséget, de nem érdemes mindent egy lapra feltenni. Ha összejöttök, oké, ha nem, azt is könnyű szívvel fogadd el, így csalódhatsz a legkisebbet!

Szerelmespár a sziklafalon üldögél

Összebújva (fotó: Unsplash)

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy bár rendkívüli komoly célokkal rendelkezel, egyelőre rajtad kívül álló okok miatt nem úgy alakul a helyzet, hogy közelebb kerülnél álmod eléréséhez. Most kell nagyon kitartónak lenned, nem szabad feladnod és hátat fordítanod. Az élet tele van megpróbáltatásokkal, amelyek csak erősebbé és tapasztaltabbá tesznek, épp ezért ne a sikertelenséget vagy a lassú tempót lásd ebben a szituációban sem, sokkal inkább arra érdemes koncentrálnod, hogy mennyi mindent tanulhatsz belőle. Anyagi szempontból kedvezően alakulnak a dolgaid. Hála egy korábbi, jó döntésednek, most több pénz marad a zsebedben, és jobban jössz ki a vártnál.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy ezen a héten váratlan helyzet adódik, amivel az első pillanatban nem tudsz mit kezdeni. Ám mivel a bogár ott van a füledben, előbb-utóbb lépned kell és pontot kell tenned az ügy végére. Ne késlekedj, mert semmi értelme a halogatásnak, s előbb-utóbb a nyakadba szakad minden, és vállalnod kell a felelősséget. Hétvégére így már marad időd magadra. Szerelmeddel kellemes, természetben töltött pihenés kapcsolhat ki benneteket legjobban. Szingli vagy? Most jól is eshet a szabadság. A hétvégén ne hagyd ki a partit, amire invitálnak, mert igazán kellemesre sikerülhet az este. Érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg.

Mérleg

 

Az angyalok azt üzenik, hogy fontos döntést kell meghoznod a héten. Sok minden múlhat most azon, hogy feketét vagy fehéret mondasz. Épp ezért ne hamarkodd el a választ, felelősen igyekezz mérlegelni és minden szempontot figyelembe venni. Mivel igen fajsúlyos döntésről van szó, érdemes kizárnod minden zavaró tényezőt, ezért vonulj el valahová, mert érdemes megfelelő időt szentelni a dolognak. Ne félj azonban az ügy súlyától, hiszen nem lehet minden pehelykönnyű, időnként akadnak olyan szituációk, amelyekben érett felnőtt módján kell viselkedni. Majd utána ráérsz szórakozni és kikapcsolni! Pároddal turbékoltok, akár a galambok. Környezetetek irigykedve nézi.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy egy kényes szituációban a héten valaki elvárja tőled, hogy te találd meg a megoldást és mondd ki a végszót. Csak azért azonban, mert más ki szeretne bújni a felelősség alól, még nem kell semmi olyasmibe avatkoznod, amihez a legkevesebb közöd van. Állj a sarkadra, legyél határozott és csak olyasfajta terhet vegyél magadra, amit nem túl nehéz cipelni és nem roskadsz össze alatta. Hétvégén már minden a szerelem körül forog nálad. Párkapcsolatod új szintre léphet, most még közelebb kerültök egymáshoz, mint voltatok. Ha még egyedülálló vagy, egykori plátói szerelmed körül forognak a gondolataid.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten olyasmiről ábrándozol, amely a jelenlegi élethelyzetedben igen távolinak tűnik, ám annak ellenére, hogy a realitások talaján mozognál, olyan légvárat építesz, ami nagyon könnyen összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amellyel sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerelmeddel hétvégén egy kisebb utazás is szóba jöhet. Rátok fér a pihenés. Élvezitek a közös pillanatokat. Ha még várod a párod, akkor a péntek sodorhat az utadba valakit, aki első látásra levesz a lábadról.

Férfi virágcsokorral

Meglepetéscsokor (fotó: Unsplash)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ugyan nem így tervezted a hetet, mégis rengeteg olyan tennivaló szakad a nyakadba, amiről pontosan tudod, hogy nem várhat. Borzasztóan dühítőnek találod, hogy másokkal ellentétben neked nem jut időd a pihenésre, épp ezért, hogy maradjon lehetőséged a feltöltődésre, eszeveszett kapkodásba kezdesz. Így azonban nemhogy előre nem jutsz, hanem inkább hátráltatod önmagad. Igyekezz összeszedni magad, állj a sarkadra és az összes befolyásoló és hátráltató tényezőt kizárva elvégezni a feladatokat. Hidd el, sokkal gyorsabban fogsz végezni így, és a pihenésre is több időd jut majd!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a párkapcsolatod kerül fókuszba a héten. Kedvesed miatt frusztráltnak érzed magad. Nem juttok egyről a kettőre.  Mivel azonban idegesítőnek találod a helyzetet, beszélj róla valakivel, avasd be egy barátod, és kérj tanácsot tőle, mit is kellene kezdened a szituációval. Nem kell feltétlenül hátat fordítani, hanem próbálj megoldást találni. Ez nem lehetetlen, csak most elképzelhető, hogy kicsit bonyolultabb és összetettebb gondolkodást kíván tőled a helyzet. Érdemes megfontolnod a kapott tanácsot is, de csak akkor fogadd meg, ha az a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten – mivel minden ügyed kiválóan halad a maga útján, –nem kell rohannod, nem szorít semmiféle határidő. A hétvégét érdemes olyan személyekkel töltened, akiknek a társaságában nagyon szívesen tartózkodsz, nem érzed magad feszélyezve. Igyekezz olyan programot szervezni, amely nem feltétlenül jelenti a legnagyobb kihívást, de mégis minőségi időtöltésnek számít. Olyanokkal vedd körbe magad, akik által lelkileg töltődhetsz! Kedvesed romantikus hangulatban lesz. Hétvégén randira hívhat. Ne mondj nemet, mindenkinek jár a kényeztetés. Szingli vagy? Itt az ideje elmenned egy csoportos táncórára, ami tökéletes tere az ismerkedésnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top