nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. október 25-31. – Folyton azon jár az agyad, hogyan lehetnél még jobb

Új ötleted támad, melynek a megvalósítása kis szervezést igényel. Lelkesedésed mindenesetre nagy adag motivációt ad, így valószínűleg nem lesz, ami az utadba állhatna.

Az angyalok szerint jó hírekkel indul a hét. Egy számodra aggasztó helyzet kedvező fordulatot vesz. Így könnyebb szívvel telhetnek a napjaid. Hétvégén több lehetőséged adódik pihenni, magaddal és szeretteiddel foglalkozni, kikapcsolódni az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy hosszú ideje teljes mellbedobással küzdesz valamiért, minden lehetséges módon megpróbáltad elérni azt, amit szeretnél. Be kell azonban látnod, az eddigi taktikád nem igazán működik, ellenkező esetben már rég átszakíthattad volna a célszalagot. Épp ezért eljött az idő, hogy a külvilágot kizárva leülj és végiggondold, vajon mit kellene másképp csinálnod. Hétvégén valaki megkér egy szívességre, de a teljesítése bizonyos okokból számodra talán nem fér bele. Jobb, ha már az elején elmondod neki, hogy nem fog összejönni. Így lehetőséget adsz számára, hogy mielőbb más megoldást találjon.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy bármit teszel az életben, mindig lesznek, akik a nemtetszésüket fejezik majd ki veled és a tetteiddel kapcsolatban, neked azonban nem kell úgy élned a mindennapjaid, hogy az legyen az elsődleges szempont, vajon kiből milyen érzést váltasz majd ki. Rendelkezel ugyanis saját értékrenddel, amely jól illeszkedik a normális társadalmi és szociális normákhoz. Szerelmeddel kis féltékenységi vitátok lesz egy harmadik személy miatt. Ezt akkor sikerül hamar tisztáznotok, ha őszintén megbeszélitek a dolgot. Szingli vagy? Két pasi is megtetszik egyszerre, de az egyikük sajnos rossz választás lenne.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy túl sok feladatot vállaltál magadra a héten. Mivel szorít a határidő, fogalmad sincs, mihez kezdj, joggal érzed úgy, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Az első kétségbeesés után próbálj higgadtan tekinteni a kialakult szituációra, hisz attól, mert mérgezett egér módjára szaladgálsz össze-vissza, még nem fogsz megoldani semmit. Szedd össze a gondolataidat. Pénzügyi kérdések foglalkoztatnak, és sajnos lehetnek aggodalmaid. Érdemes néhány jegyzetet, tervet készítened, melyek segítenek átláthatóbbá tenni a költségeid.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy akad valaki a környezetedben, aki mindenáron igyekszik a szőnyeg alá söpörni egy elég komoly problémát, amely számodra meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg meg nem oldja, mindannyian benne ragadtok a szituációban. Épp ezért igyekezz az illetővel logikus úton megértetni, hogy muszáj lesz szembenéznie vele. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Kedveseddel sokat lesztek kettesben, ami nagyon jót tesz mindkettőtöknek. Szingliként most érdemes lenne kimozdulnod, mert a pasi, akire mindig vártál, ugyanott szórakozhat majd, és végre találkoztok.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy mindent megteszel azért, hogy tökéletesnek lássanak, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolnivalót rajtad. Rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled, s azt gondolod, csalódást okoznál nekik, ha csak egyszer is valami nem úgy sikerülne, ahogyan azt eltervezted vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell mindig mások elvárása szerint élned, hiszen ez a saját életed és nem másoké!

Szűz

Az angyalok szerint arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozottan hozol döntéseket, s emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű okosakat mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Szíved választottjával a hét a humor jegyében telhet. Most még a szokásosnál is többet nevettek, ami segít más, a napokban lehetséges nehézségek leküzdésében. Szingliként most sokat látod a jelölted.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a hét a legalkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel. Olyan alkalom adódik ugyanis, amely lehetővé teszi azt, hogy megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már, az oda vezető út azonban nem lesz zökkenőmentes. Szükséged lesz minden tudásodra, kreativitásodra és bátorságodra, hogy kiállj minden próbát ahhoz, hogy magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított dolgot. Valaki kellemes meglepetést okoz neked a munkahelyeden. Nem is sejtetted, hogy megtenne egy szívességet vagy segítene valamiben, ám mégis így van.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten, amikor már kezdenél feladni valamit, szinte a derült égből villámcsapásként érkezik majd valaki a megoldással egy olyan dologgal kapcsolatban, amiben szinte már egyáltalán nem hittél és kezdtél beletörődni, hogy ennek vége. Hihetetlen számodra, hogyan történhetett az egész, ám most már ne ezen törd a fejedet, hanem cselekedj gyorsan, hisz ez egy vissza nem térő alkalom arra, hogy megoldd a problémát. Új ötleted támad, melynek a megvalósítása kis szervezést igényel. Lelkesedésed mindenesetre nagy adag motivációt ad, így valószínűleg nem lesz, ami utadba állhatna. Szerelmeddel kis vitába keveredsz egy pénzügyi kérdés miatt, de ez hamar elillan.

Angyal szobor

Szárnyas angyal (fotó: Unsplash)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy nagyon szeretnél változtatni a jelenlegi élethelyzeteden, erre azonban eddig nem volt még elegendő bátorságod. A héten a körülmények lehetővé teszik, hogy lépj és új dolgokat próbálj ki különösebb kockázat nélkül. Ne késlekedj, pontosan tudod ugyanis, hogy ha most nem ragadod meg a kínálkozó lehetőséget, nagy valószínűséggel jó ideig nem lesz újabb hasonló alkalmad. Ha még szingli vagy, egy társkereső appon várhat siker a héten: valakit jobbra húzol vagy lájkolsz, akit korábban nem.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy túl sokat aggódsz a héten. Próbálj más irányba nyitni és csak akkor áldozz erre a bizonyos dologra bármennyi időt és energiát, ha látsz egy halvány reményt arra, hogy kimutatható eredményt tudsz majd a végén produkálni. Amennyiben nincs esélyed arra, hogy sikerélményt szerezz, jobban megéri továbblépni, s ne vesztegesd az időd felesleges dolgokra. Vedd észre az utadba kerülő más lehetőségeket és ne félj élni velük! Most kicsit elszomoríthat, hogy egyre közeleg az ősz vége, de nincs ok bánkódni, hiszen amint elérkezik a nap, máris elkezdheted az ünnepeket tervezni. Párkapcsolatod új szakaszba lép, most mindkettőtök számára sok új érték tűnik elő a kettőtök viszonyában.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy nem érzed túl jól magad a héten, emiatt a környezeted számára is láthatóan feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene vagy elfogadnod őket úgy, ahogyan vannak. Amennyiben úgy találod, hogy semmi keresnivalód a jelenlegi szituációban, nyugodtan zárd le és lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess valamit, ami távol áll tőled! Ha még várod a párod, egy exed bukkan fel ismét a láthatáron, és nem várt módon reagálsz.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy versenyhelyzetben észnél kell lenned, hogy ne érhessen semmiféle meglepetés és mások nehogy elvigyék a dobogós helyet előled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, már csak egy ütős taktikát kell felállítanod ahhoz, hogy mindenkinél jobb lehess, ne késlekedj tehát, hisz ma még előnyben vagy, de ki tudja, mit hoz a holnap. Szeretnéd maximálisan kihasználni az október utolsó hetét. Nem kizárt, hogy még egy plusz kiruccanás is eszedbe jut. Ha párban vagy, kedvesed lehet az illető, akivel ez majd megvalósulhat. Izgalmas lesz az ötletelés! Ha még várod a párod, a napokban egy jóképű idegen kezd ostromolni egy szórakozóhelyen.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a nyugdíj Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top