nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. november 29-december 6. – Figyeld a jeleket, amelyeket az angyalok küldenek neked

Bátran vágj bele az új dolgokba. Az angyalok ott vannak veled és segítik minden lépésedet. Kijelölik számodra a helyes utat, csak figyeld a jeleket.

Az angyalok szerint a közelgő ünnepi hangulat miatt a szív és a lélek is kicsit felpezsdül. A párok turbékolnak, a szinglik pedig nem győzik a randevúkat. Munkában megpróbáltatások és sikerek is várhatók az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Kos

Az angyalok szerint mindig az volt az életedben az elsődleges és legfontosabb szempont, hogy senki se csalódjon benned, hogy a környezetedben élők elégedettek legyenek veled. Mindeközben viszont lemaradtál számtalan élményről, ami tálcán kínálkozott. Most már ne bánd a dolgot, de ébredj fel, nyisd ki a szemed és kezdd el a saját életed úgy élni, ahogyan az neked jó. Elvégre nem lehet mindig csak másokra figyelni. Egyedülállóként ez a te heted – most esélyes, hogy kialakuljon valami nagyon jó. A férfit, aki meghódíthatja a szíved, családtagjaidon vagy ismerőseiden keresztül ismerheted meg, nem kívülállóként csöppen életedbe. Mivel a szakításod már kiheverhetted, most mindenféle kétséget kizáróan újra elkezdhetsz randizni.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ha folyton bezárkózol, akkor soha nem fogsz új élményeket szerezni, új helyeket megismerni. Igen, lehet, hogy nem minden szituáció a legkényelmesebb számodra, de meg kell tanulnod ezeket is kezelni, mert ha nem készülsz fel rájuk és váratlanul jönnek szembe, abból csak bajod lesz. Higgy és ha elesel, állj fel, porold le magad és indulás tovább! Ha párban vagy, akkor kissé viharos napokra számíthatsz, ugyanis apró-cseprő ügyeken kaphattok össze, felmerülhet féltékenység, de félreértés következtében is számíthattok vitára. Próbáljátok ezt jól kezelni. Minden kapcsolatban előfordulnak ilyen időszakok.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy elhatározásra jutsz a héten egy bizonyos dologgal kapcsolatban, és úgy gondolod, hogy most már tényleg tovább kell lépned. Valaki azonban ezt képtelen elfogadni, mert attól tart, hogy el fog veszíteni téged. De hidd el, nem keresztbe akar tenni neked, hanem egyszerűen csak félt és ragaszkodik hozzád. Mindenképpen szükség van egy tisztázó beszélgetésre, hogy kiderüljön, ki mit akar igazából. Szingliként ez a hét csupa szórakozás, lazítás, buli lehet a számodra. Barátnőiddel remek programok várhatnak rád, egészen el is felejtkezhetsz róla, hogy nincs párod. Éppen ezért jöhet most a szerelem, hiszen annak a legjobb táptalaja a vidám, kiegyensúlyozott élet. Egyik csajos estéteken találhat rád a nagy Ő.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy tudatosan intézed a folyamatban lévő ügyeidet, szeretnéd ugyanis, ha a lehető legjobbat hoznád ki mindenből. Útközben azonban könnyen akadhatnak kisebb-nagyobb akadályok, amelyeket muszáj lesz megugranod ahhoz, hogy a terveid szerint alakuljanak a dolgaid. Ne félj, leküzdöd ezeket, hiszen rendelkezel éppen elég tapasztalattal hozzá. Ezen a héten kicsit lassíts le a kapcsolatod építgetésével, és ellenőrizd, eddig felépített pillérjei elég stabilak-e. Ha van még mit javítani, esetleg megoldani egy eddig elodázott problémát, azt a hét közepéig tedd meg, hogy a többi napon kapcsolatotok bimbózzon, és virágokat is bontson.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy sokat fáradoztál azért, hogy a körülmények ideálisak legyenek ahhoz, hogy teljesen simán végigmenj egy akadálypályán. Most azonban mégis úgy tűnik, hiba csúszott a számításaidba, váratlan események befolyásolják ugyanis a helyzetet, s ez gyors és hatékony beavatkozást igényel. Ez is azt bizonyítja, hogy nem lehet mindent előre látni. Szingliként a héten valamiért rendre olyan férfiakon akadhat meg a szemed, akik foglaltak, és bizony az ő szemük is megakadhat rajtad, így sajnos belekerülhetsz a harmadik szerepébe. Mivel ez nem túl kifizetődő, és nem is helyes út, a legjobb, ha lemondasz azoknak a férfiaknak a társaságáról, akik nincsenek egyedül.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nem vagy túl belátó, kezded elveszíteni a türelmed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, úgy érzed, teljesen feleslegesen futod a köröket, hiszen abszolút nincs semmilyen eredménye. Nem érdemes azonban most hátat fordítanod, ha már eddig eljutottál, inkább szedd össze minden erődet, tarts ki és akard a sikert! Kedveseddel a hét során sokat foglalkozhattok a pénzügyekkel. Felmerülhet bennetek sok-sok jó ötlet a kapcsolatotok mindennapjainak feldobására, illetve, ha együtt laktok, otthonotokéval – ám mindennek megvalósításához pénz is kell.

Fény angyal

Angyali jel (fotó: Unsplash)

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy elégedett vagy a jelenlegi életeddel, mások mégis azt vetik a szemedre, hogy már sokkal előrébb kellene tartanod. Ne foglalkozz azzal, ki mit mond, mert ha mindig másokhoz igazodnál, abból semmi nem jönne ki. Éld csak a saját életed, hiszen te is felnőtt ember vagy – önálló gondolatokkal, saját célokkal. Hadd döntsd el már te magad, hogy mi az igazán jó neked! A károgókkal meg nem is kell törődnöd! Egyedülállóként nem ez lesz a kedvenc heted, mert szívügyek terén nem kecsegtető a helyzet. Most egy-két komolytalanabb jelentkezőn kívül senkit nem sodorhat utadba a szél, ám ez sem véletlen: a sors bizonyára arra int, hogy légy egy kicsit még egyedül, hogy majd egy új kapcsolatba maximálisan bele tudd vetni magad.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy új dolgot szeretnél kipróbálni, olyat, ami nem tartozik a megszokott hétköznapi tevékenységek közé. Mostanra érett azonban meg benned az elhatározás, hogy végre kilépj a komfortzónádból és olyan kalandra vállalkozz, amihez foghatót még hírből sem ismersz. A környezeted nem fogadja kitörő örömmel az ötletet, de próbáld megnyugtatni őket. Szerelmeddel a hét a tervekről szólhat. Majdani nyaralásotok és közös jövőtök is szóba kerülhet, sokat beszélgethettek ezekről, illetve a megvalósításukról. Kicsit túlsúlyba is kerülhet az anyagi oldal az érzelmivel szemben, igyekezzetek majd visszahozni az utóbbi dominanciáját.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy nincs ínyedre egy feladat, amivel megbíznak. Mivel azonban főnököd kért fel rá, te pedig elvállaltad, jobb, ha mégis előveszed az ügyet, időt áldozol rá és mihamarabb megoldod. Ha a végtelenségig húzod az időt, annál később szabadulsz, miközben folyamatosan a fejedben motoszkál a gondolat, hogy végre tenned kéne valamit. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha túlesel a dolgon, s akkor megnyugszik a lelkiismereted is! Ha még keresed a párod, a hét több randit is ígér, ám nem feltétlenül ugyanazzal a férfival. Most azt érezheted, erre van szükséged: ismerkedni, jönni-menni, úszkálni a pasik elismerő pillantásaiban, bókjaiban.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy nehéz kihívás előtt állsz, amely igalommal tölt el, miközben minden porcikád remeg a félelemtől. Bár nagyon szeretnél belevágni a dologba, de nem állsz készen az indulásra. Addig nem is érdemes semmit elkezdened, amíg meg nem nyugtattad magad. Csak akkor fogj bele bármibe, ha mindent alaposan végiggondoltál, mert csak akkor érsz el bármilyen eredményt, ha nem hajtod görcsösen a sikert. Pároddal érzelmeitek elmélyülhetnek, és ennek még az sem szabhat gátat, hogy néha-néha összekaptok apróságokon. Nincsen tányér csörrenés nélkül, ahogy mondják, ezért ne is aggódd túl a dolgot.

Varrott anyagcica fehér szívvel

Szív küldi (fotó: Unsplash)

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy valaki, akitől sokat reméltél, a vártnál rosszabbul teljesíti a feladatot, ezért meginog a belé vetett bizalmad is. Igyekezz ezért a tudásodat és a tapasztalataidat átadni neki, hogy ő is megtanulhassa azt, ami neked már a kisujjadban van. Később ezért büszke lehetsz majd magadra, hiszen másokat is sikerélményekhez juttattál. Légy azonban türelmes tanítómester! Szingliként jó hírrel szolgálnak neked a csillagok, mert egész héten üldözhet Cupido a nyilaival, és az sem kizárt, hogy ez alkalommal nem lő mellé. Nagy eséllyel megtalálhat a szerelem, amire már régóta vágyhattál.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kapsz egy bonyolultnak látszó, felelősségteljes feladatot, ami a kompetenciahatáraidon messze túlmutat. Mivel azonban a felettesed bízott meg vele, nem mertél nemet mondani, így most már kénytelen vagy a lehető legtökéletesebben teljesíteni. Ne ess kétségbe, inkább koncentrálj, hisz most már úgysincs más választásod, mint megoldáscentrikusan gondolkodni. Szingliként hétvégén egy napra több randid is összejöhet, amelyek közül az egyik kifejezetten emlékezetesnek ígérkezik: talán még az unokáidnak is meséled majd.

Ez is érdekelhet Idegesítő csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top