nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a december nyertesei

Ezek a csillagjegyek a december nyertesei

Nyugodtabb, kiszámíthatóbb hónap előtt állnak a csillagjegyek. Most sokkal tisztábban láthatnak, sokkal erőteljesebben rajzolódnak ki a jövő lehetőségei.

Mérleg

A hónap első felét érdemes önmagadra szánnod, hiszen a spiritualitás most mindennél fontosabbá válik, ezért szinte biztosan mély érzésekkel éled meg az előtted álló időszakot. Mérleg jegyűként most önmagadhoz képest is vonzóbb lehetsz, szinte mágneses erejű a kisugárzásod. A hangulatod is egyre optimistább, és igazán romantikusabb lehetsz, a szerelem, a barátság a legfontosabbak. Sugárzod magadból a jóságot, a kedvességet. Fedezd fel önmagadat, a világot, a benned lévő harmóniát. Keresd meg a belső békét, ehhez érdemes minél többször meditálnod. Ne lepődj meg azon sem, ha most még többen szeretnének megismerni téged.

Bika

Ebben a hónapban még inkább kibontakozik a művészi érzéked, szívesen jársz szórakozni, de az érzéki hangulatod is visszatér. A december tökéletes hónap, hogy terveket készíts, hogy spontán és nyitott tudj maradni minden olyan izgalmas lehetőségre, amely szembejön veled. Ebben a hónapban az életed művésze lehetsz. Vajon mit alkotsz magadnak?

Csillagjegyek és a december

Fotó: Getty Images/Jacqueline Anders

Szűz

Az életerőd, az energiád megnő. Szűz jegyűként minden okod megvan, hogy büszke lehess magadra, hiszen nagyon messzire jutottál. Az előtted álló időszak arra is alkalmas, hogy megtervezd a jövőt, és megvizsgáld, mi az, amin érdemes változtatnod, hogy még jobban érezhesd magad a bőrödben. Merj nagyban gondolkodni, most elérhetsz mindent, amit csak szeretnél, ne becsüld alá magadat, a képességeidet. Rengeteg lehetőséged van, használd ki. Hihetetlenül intelligens vagy, logikusan gondolkodsz, gyorsan és szívesen tanulsz, könnyedén átlátod és megfejted a világ feladványait, rejtvényeit. Megvan hozzá a képességed, hogy az lehess, aki csak lenni szeretnél. Most bármit elérhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top