nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik jól leplezik az érzéseiket

3 csillagjegy, aki remekül tudja leplezni az érzéseit

Egyetlen rezdülés vagy utalás nélkül képesek palástolni, hogy valójában mit éreznek.

Egyeseknek minden az arcukra van írva, akkor sem tudnának érzéketlennek mutatkozni, ha az életük múlna rajta, a következő csillagjegyek azonban mesterei annak, hogyan vágjanak pókerarcot.

Joey és Chandler, Jóbarátok jelenetfotó

Fotó: Getty Images/NBC

Belőlük aztán tényleg nem lehet kiolvasni, hogy mit éreznek éppen.

Ikrek 

Hogy mi jár a fejében? Azt az Ikrek arcáról sosem fogod tudni leolvasni. Teljesen mindegy, mi történik, rezzenéstelnül vészel át mindent, szereti megőrizni magának az érzéseit. Még ha mérlegelnie kell, és emiatt elbizonytalanodik, azt sem mutatja kifelé, magában őrlődik, mert így komfortos neki. Ő az, akivel nem érdemes leülni pókerezni, mert biztos, hogy nyertesen fog kikerülni a játszmából. 

Bak 

Nincs még egy olyan csillagjegy, aki annyira törekedne a tökéletesség illúziójára, mint a Bak, éppen ezért sosem engedi felszínre törni az érzéseit. Mindig józan, megfontolt benyomást kelt, pont azért, mert azt feltételezi, ha utat enged bármilyen érzésnek, azt mások gyengeségnek fogják tartani. Emiatt előfordul, hogy a háta mögött szívtelennek titulálják, pedig valójában mély érzésű, ám ezt az oldalát csak a biztonságos, megszokott környezetében meri felvállalni. 

Vízöntő 

A Vízöntő az egyik leghűvösebb jegy. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lennének érzései, de azokat annyira mélyen magába temeti, hogy még az sem tud olvasni benne, aki valójában jól ismeri. A jegy szülötte nem szívesen adja ki magát, szereti megtartani azt, amit hisz, gondol, érez, emiatt egy kívülálló számára érzéketlennek, barátságtalannak tűnhet. Ha valakit mégis enged a felszín mögé nézni, az azt jelenti, hogy az illető rendkívüli szerepet tölt be az életében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top