Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 25. – Fura érzések támadnak ma

Különleges, furcsa és szokatlan megérzéseket hoz a kedd. Ma nem érdemes semminek sem az okát kutatni, logikusan úgysem értheted meg. A napi horoszkóp szerint ugyanakkor érdemes meditálni egy picit, de legalább bambulni, mert hasznos gondolataid támadhatnak...

Kos

Kedden megértheted, hogy az érzésekre nincsenek logikus magyarázatok. Az érzéseket megélni tudod, megérteni aligha. Próbáld elengedni a belső késztetést, hogy logikus érveket találj olyasmire, amire nincs logikus magyarázat. Inkább csak engedd magad az áramlásba. Hagyd sodorni magad az érzelmekkel.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Fontos felismerést teszel ma. Rájössz, hogy sokkal többet támogatnak és kedvelnek téged, mint ahogy gondoltad. Ez a felismerés szokatlan érzéseket indíthat el benned. Talán azon gondolkozol, vajon tettél-e valakinek bántó megjegyzést a múltban. Hidd el, aki támogat és szeret téged, biztosan nem haragszik rád.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kicsit lassúnak érzed magad kedden. Ez a lassulás ugyanakkor tökéletes lehetőséget kínál a bambulásra is. Engedd meg magadnak, hogy néhány percig nem gondolkozol, hanem egyszerűen csak vagy. Aztán figyeld, milyen izgalmas gondolatok kezdenek cikázni a fejedben. Jó, ha leírod mindet.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nagyon ritkán érzed magad ennyire jól, mint ma. A Halak jelében együtt álló bolygók simogatják a lelkedet, ezért is látod most sokkal optimistábban a lehetőségeidet, mint máskor. Talán még a környezetedet is megleped a lelkesedéssel. Próbáld elraktározni magadban ezeket az érzések, jól jönnek a következő napokban.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nem vagy önmagad, s olyan, mintha elszállt volna belőled minden pozitív energia. Ha picit magadba tekintesz, te is érzed, mennyire borúsan látsz mindent. A bolygók szerint a változatosság hiányzik az életedből. Ha csak valami apróságot változtatsz – például másik úton indulsz haza –, önmagában már attól jobb lesz a hangulatod.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szükséged lesz a türelemre, mert nagyon sokat beszélnek most körülötted a többiek. S nem az bosszant, hogy szóhoz sem jutsz mellettük, hanem hogy közben a feladatokkal sem ők, se te nem haladsz. Próbálj csak magadra figyelni. Amint befelé, a saját hangodra figyelsz, valójában minden zaj megszűnik körülötted.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Fura, szokatlan érzéseid lehetnek szerdán (fotó: Getty)

Mérleg

Igyál minél több teát kedden. A gyógynövény- és gyümölcsteák most nagyon jól áttisztítják a testedet. A torkodnak is jót tesz. Ne legyél most könnyelmű. Ha fáj a torkod, nem érzed magad igazán jól, mindenképpen menj orvoshoz. Így még időben elkerülheted a nagyobb betegséget.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szuper ötleteid lehetnek ma. Bármi is jusson eszedbe, ne hagyd figyelmen kívül. Sőt, ha lehetőséged van rá, írj le mindent, de legalább mondd diktafonra a gondolataidat. Ezek az ötlet később nagyon jól megvalósíthatók lesznek. Kedden úgy érezheted, az égiek támogatnak téged. Igazság szerint van is benne valami…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyon nehezen boldogulsz a rutinfeladatokkal. Pedig azért rutin, mert valójában kirázod a kisujjadból. Igazság szerint épp ezért nem boldogulsz vele: annyira megszokott és egyhangú, hogy semmi plusz örömforrást nem nyújt. Ha a munkádban most nem találsz örömet, valami másból kellene merítened.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Káoszként érzékeled a keddet. Mindenki a gondjával, problémáival áraszt el téged, és azt sem tudod, hol áll a fejed. Szinte folyamatosan cseng a telefonod, vagy a leveleket kell megválaszolnod. Fogadd el, hogy ez egy ilyen nap, ma ez a „munkád”, s ebben a feladatban kell megfelelned.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Találkozhatsz valakivel a múltból, aki munkát ajánl neked. A magasabb fizetéssel járó beosztás nagyon kecsegtetően hangzik, és el is gondolkozol az ajánlaton. Valójában érdemes lenne a legapróbb részletekbe menően megnézni ezt a munkakört. Ha teheted, menj el a céghez, és győződj meg személyesen minden lehetőségről.

Még több horoszkóp Vízöntők jegyűeknek

Halak

Úgy érzed, ezen a csodálatos napon minden érted történik. Közel jársz az igazsághoz. A bolygók támogatnak téged, ezért ma is tervezhetsz, kívánhatsz a jövődre vonatkozóan. A pároddal megbeszélheted a gondolataidat, de másokat még nem kellene belevonni a terveidben.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top