nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Csillagjegyek, akiket angyali erők támogatnak az évkezdésben – Heti angyalhoroszkóp 2023. január 3-9.

Az angyali erők a legváltozatosabb módokon segíthetnek év elején céljaink megvalósításában, de csak akkor, ha sikerült kitűznünk azokat.

Az angyalok szerint fontos, hogy hogyan indítjuk az évet. Határozd meg, hogy hová szeretnél eljutni az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy van hozzá elég képességed és képzelőerőd, hogy a nehézségek ellenére is megtaláld a harmóniát. Bár a külső körülmények látszólag nehezítik ezt, de belső állapotodat képes vagy uralni és angyali békességet teremthetsz benne. A harmónia benned van, legfeljebb kiestél a paradicsomi állapotból, ám esélyed van oda visszatérni.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy képes vagy visszatalálni az általad hőn vágyott nyugalomba. Arra a veszélyre viszont figyelmeztetnek, hogy hajlamod lehet beletespedni ebbe az állapotba, ráadásul minél tovább vagy mozdulatlan, annál nehezebb lesz újra elindulnod. Az angyali energiák most év elején aktivitásra buzdítanak.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy hasznos lesz világosan megfogalmaznod céljaidat. Lehetséges, hogy már régóta vágysz valamire, lehet, hogy még magad előtt is rejtetten, ezért fogalmazd meg pontosan, hogy mi is az. Konkrétumok kellenek, hogy megérkezhessen életedbe. Az angyalok segítenek utadon, de neked kell emelned lábadat a lépésekhez…

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran fogalmazd meg érzéseidet. Néha fájdalmas lehet szembenézni azzal, amit valójában érzel, de jó tiszta lappal indulni, különösen most év elején. Hallgass belső, angyali hangjaidra, és a legjobb szívvel fogalmazd meg érzéseidet és add tudtára ezeket szeretteidnek.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a nyugalomból meríts erőt, mely mindenfajta kapkodásnál jóval hatékonyabb és kifizetődőbb. Ha sikerül belül megteremtened, ez a nyugodt erő fog sugározni belőled, és pont olyan ragyogást kölcsönöz neked, mellyel vágyaid szerint bárhol felhívhatod magadra a többiek figyelmét. Az angyalok viszont arra figyelmeztetnek, hogy ne élj vissza az erőddel.

Lebegő lány színes szárnyakkal

Lebegj angyalszárnyakon (Forrás: Unsplash)

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy adnak elég hitet neked, hogy kitartóan folytasd utadat kitűzött célodig. Érdemes követned és megtenned, amire lelkiismereted hangja biztat, mert ezen keresztül tudnak üzenni neked angyali támogatóid. Ha most még nehéznek is tűnik, de hidd el, hogy a boldogság felé terelnek.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy békésen zárd le az előző év minden konfliktusát. Gondold át, milyen tanulságokat adtak neked. Az angyalok ezzel segítenek neked, hogy jó esetben ebben az évben már ne ess bele ugyanazokba a csapdákba. A tapasztalat bölcsessége most a legnagyobb segítség, amit kaphatsz.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy sikerül megvalósítani azt a célodat, amit kitűzöl magad elé. Fogalmazd meg, hogy a mi a heted fókusza, mire kell most legjobban koncentrálnod. Oldd fel kétségeidet és légy tevékeny! Az angyalok segítenek enyhíteni a kudarctól való félelmedet is, ha beleveted magad a tennivalókba.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy gondolatban indítsd el céljaid megvalósítását. Lehet, hogy tüzesen, gondolkodás nélkül ugranál fejest a dolgokba, de mégis fontos, hogy legyen egy terved, amit az alapján állítasz össze, hogy alaposan átgondoltad a céljaid felé vezető utat, a lépéseket, különös tekintettel a várható buktatókra.

Bak

Az angyalok mutatják az utat számodra a boldogság felé. Azt nem ígérik, hogy ezt minden pillanatban elérheted, de azt igen, hogy nem kell vele a célig várnod, hanem már a hozzá vezető út is boldogsággal tölthet el. Bármilyen furcsa, de a nehézségekkel, az akadályokkal együtt is! Figyelj az angyali jelekre, hogy felismerd a lehetőséget és a következő lépést!

Vízöntő

Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy milyen az, amikor teljesnek érzed magad. Képzeld el, milyen lenne önmagad tökéletes kiadása, a 10-0-s verzió. Az angyali energiák inspirálnak ezzel a megálmodott én-képpel, hogy legyen cél, ami lebeg előtted. Most már csak kellő türelem szükséges, amivel felvértezed magad álmaid eléréséig.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy képes vagy elérni a nyugodt erő állapotát. Ne keseredj el, ha ezt nem tudod folyamatosan fenntartani, de amikor sikerül, az úgy fog sugározni belőled, mintha te magad lennél egy megtestesült angyal a földön. Ebből a mély, belső békéből meríthetsz erőt a nehéz helyzetekben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top