nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Milyen óvó tanácsot tartogatnak az angyalok a csillagjegyednek? – Heti angyalhoroszkóp 2023. január 10-16.

Az angyalok nemcsak láthatatlanul terjesztik fölénk szárnyaikat, hanem megfogadható tanácsokat is sugallhatnak.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy az új évvel új rendet kéne tenni gondolataid között. Tüzes természeted ellensúlyozásához jól fog jönni a hideg fej és józan ész. A rossz hír az, hogy elsősorban rajtunk múlik gondolataink minősége. Sajnos, sokszor elhessegetjük az angyali tisztaságot és kifejezetten a rend ellen dolgozunk, ha nem vigyázunk. Ezért a héten – amennyire meg tudod tenni – a pozitív, fényes, derűs, szeretetteljes gondolatokra koncentrálj az angyalhoroszkóp tanácsa szerint!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten vizsgáld meg kapcsolataidat, vedd őket górcső alá, nézd meg, hogy vajon elég energiát adsz-e nekik. Ez időben és figyelmességben is mérhető: mennyi időt szánsz egy-egy fontos személyre életedben és a közös időtökben vajon hány százalékban figyelsz rá? Koncentrálj nyílt szívedre és befogadó szeretetedre, ez az angyalokhoz tesz hasonlatossá és szerethetővé az emberek között.

Angyal szobor madárral

Angyali védelem (forrás: Unsplash)

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egyensúlyt kéne teremtened különböző életterületeid között. Minél több dolog érdekel, ez annál bonyolultabb lesz, de egyben annál izgalmasabb is. Képzelőerődre támaszkodhatsz, hogy a látszólagos ellentmondások között észrevedd a harmóniát. Azért, mert a földön állsz, kezedet még az ég felé emelheted…

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran adj teret szenvedélyes érzelmeidnek. Találd meg a megfelelő kifejezésmódot is hozzá. Ha sikerül, párod, családod vagy gyermekeid úgy fogják érezni, mintha angyalszárnyak simogatnák őket általad. Még eléggé az év elején vagyunk ahhoz, hogy legyen időd tervezgetni. A lelkesedés messzire vihet, ami szuper, de most már a reális lépéseket is állítsd fel magad elé.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy bár magunk mögött hagytuk az ünnepeket és remélhetőleg minden családi összejövetel rendben lezajlott, azért ne feledkezz meg párodról, szűk környezetedről. Éves tervezésedbe őket is vond bele, az angyali tanács szerint ráadásul úgy, hogy egyenrangú szavatok legyen a közös tervek kitűzésében és a feladatokból is igazságos részt vállaljon mindenki.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy az új év beindultával foglalkozz kicsit többet az egészségeddel és azzal, hogy minden részed megkapja az őt megillető figyelmet és gondoskodást. Hosszú távon csapdákhoz vezet, ha egy-egy életterületed egészségtelen túlsúlyba kerül, mert ezzel óhatatlanul elnyomja a többit, melyekre így nem marad elegendő energiád.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy csak szépen, nyugodtan vesd bele magad az új esztendő feladataiba és kihívásaiba. Megvár minden, inkább legyél jól szervezett, mint kapkodós. Józan rálátással kéne optimalizálni mind az időbeosztásodat, mind a vállalt feladatok sorrendjét. Nézd végig, hogy melyik részt tudnád delegálni, nem egyedül kell mindent megoldanod.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran fordulj a segítségükért, ha olyan feladat előtt állsz, melytől borsódzik a hátad vagy gyomorgörcsöd van tőle. Az igazi segítség persze abból fakadna, ha hinnél őrangyalodnak, aki váltig állítja, hogy benned, saját magadban lehetséges meglelni azt a hihetetlen belső erőt, amit neki tulajdonítasz és talán elképzelni sem tudod magadról. Pedig ez lenne az első lépés, hogy tudd elképzelni magadat olyannak, amivé válni szeretnél…

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten anyagi helyzeteddel, anyagi ügyeiddel kéne egy kicsit többet foglalkoznod. Lehetséges, hogy végre beindulhat valami, ami eddig csak stagnált, de ehhez nem csoda kell, hanem a te lelkesedésed és kitartó erőfeszítésed. Az angyalok szerint az is előrelendíti az ügyedet, ha egyre tudatosabbá válsz a bőség felé vezető úton, tapasztaltabbá válva javaid kezelésében.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy kitartóan keresd a harmóniát. A békét és nyugalmat elsősorban magadban találhatod meg, valójában ez független a környezettől és másoktól, bár kétségkívül általában nem így éljük ezt meg. De ha törekedsz rá, hogy az angyali békesség szétáradjon benned, akkor egyre kevésbé lehet majd kibillenteni téged saját középpontodból.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy igenis van esélyed megfejteni az élet nagy titkait, melyekre olyannyira vágysz. A lényeg, hogy minden pillanatban légy nyitott és felkészült a tanulásra, ez nem életkor kérdése… Raktározd el az eddig megszerzett tapasztalatokat, az újakat pedig türelmes munkával építsd be az eddigi rendszeredbe. Ez az életbölcsesség folyamatosan gazdagít téged.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy hallgass bátran belső hangodra, lelkiismereted szavára, biztosan nem fog félrevezetni. Lehet, hogy olyasmit súg, ami most látszólag kedvezőtlen döntéshez vezet, de hosszú távon már egészen más lesz a helyzet. Ha nem használtál ki másokat, senkit nem csaptál be, akkor bármikor nyugodtan hajthatod álomra a fejedet, nem fog gyötörni a lelkiismereted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top