nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Csillagjegyek angyali nyugalomban – Heti angyalhoroszkóp 2023. február 28. – március 6.

A tél végi időszakban ne tagadj meg magadtól egy kis pihenést, hogy a tavasz kisimultan és feltöltődve találjon.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy nyugodtan bízz meg szeretteidben, barátaidban, engedd őket közelebb magadhoz. Ha valami érthetetlen döntést hoznak, ne hagyd szó nélkül, de finoman, tapintatosan érdeklődj. Természetes optimizmusoddal úgy bátoríthatod őket, mint senki más az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy te magad vagy a megtestesült angyali nyugalom – csak nehogy sokáig húzogassák a bajuszodat. Türelmes vagy, de ha egyszer átszakad a gát, ott kő kövön nem marad. Ha úgy érzed, valaki provokál, inkább húzódj vissza, nem kell megismerkednie valós temperamentumoddal.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy tele vagy energiával és életerővel, és nem igazán jellemző rád, hogy lustán hátradőlsz és a babérjaidon üldögélsz. De azért neked is szükséged van töltődésre, ezért úgy tervezd a hetedet, hogy a kihívások és a pihenés – ami lehet aktív pihenés is – egyensúlyban legyenek.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten próbáld kiegyenlíteni azt a fajta kettősséget, hogy kalandra is vágysz, ugyanakkor a kényelmet és biztonságot sem szeretnéd nélkülözni. Elég kreatív vagy ahhoz, hogy feloldd ezt a helyzetet. Nyugodt külsőd mögött rejtőző lendületes elképzeléseid jó ötleteket adhatnak.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy lelkesedésed a héten is átvisz majd minden akadályon. Egyszerűen kézbe veszed a dolgokat és megoldod őket. Bár szereted a különleges dolgokat, a meglévőt se becsüld alá, tekintsd át, hogy miért lehetsz hálás ezek közül.

Fekvő angyallány

Fotó: Unsplash

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy kívülről ugyan higgadt és összeszedett vagy, de belül folyamatos a pörgés, így gondolataidat rendezve kéne kicsit lenyugodnod. Bár valószínűleg a tökéletességet keresed, szakíts időt arra, hogy megállj és meditálj.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bízz bátran ösztöneidben és intuíciódban. Indulj azon az úton, amit a szíved diktál, hidd el, hogy többre vagy képes, mint amit elsőre gondolsz magadról. Ezen a héten is tartsd a ritmust, az aktivitás után jár egy kis pihenés, de utána megint kapd össze magad!

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy nyugodtan megengedhetsz magadnak egy kis tél végi pihenést, ez nem fogja befolyásolni terveid végrehajtását vagy céljaid elérését, hiszen sosem adod fel, ha valamit elhatároztál. Ha valahol mégis elakadtál, mérd fel újra a helyzetet és változtass a stratégián.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy ne bosszankodj, ne sértődj meg, hiszen benned van a lehetőség, hogy ne időzz a bosszantó dolgokon, az csak értékes időt és energiát vonna el tőled. Jókedved és belülről fakadó vidámságod túllendít a múló kellemetlenségeken.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran túlléphetsz belső bizonytalanságodon, mert olyan erők rejtőznek benned, melyeket érdemes felszínre hoznod. Hidd el, hogy te is pihenhetsz, szórakozhatsz, nem kell emiatt bűntudatot érezned.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy csitítsd el belső forrongásodat és engedj kicsit makacs elképzeléseidből. Így simábban tudod majd intézni ügyeidet. Ha valamiről már bebizonyosodott, hogy rossz irányba visz vagy nem célszerű arra menni, engedd meg magadnak az irányváltást.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy érzelmeid viharában próbálj szélcsendesebb vizekre evezni, ez igazán pihentető lesz a lelkednek. Kapcsolataidban nem lesz gond, megnyerheted magadnak a másikat, ha a belőled áradó természetes gyengédséggel egyszerűen lenyűgözöd őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top