nlc.hu
Horoszkóp

Plútó hatása a csillagjegyekre

Ennek a 4 csillagjegynek sorsfordító változást hoz a Plútó

A Plútó egyszerre szimbolizálja az elmúlást és az újjászületést, igazi átalakító és gyógyító bolygó, ami visszahúzódásra és elmélyülésre sarkall. Március 24-én jegyet vált, aminek hatását többen is érzik majd a bőrükön!

A Plútó igazán intenzív hatású bolygó, ami segít a mély érzelmek megélésében. A Marshoz hasonlóan ez a bolygó is harcias, de nem a külvilággal, hanem inkább a belső éneddel fordít szembe. Az átalakulások tehát inkább benned mennek majd végbe, segít, hogy másként tekints az életeseményekre és a körülötted élő emberekre. 

Plútó bolygó

Amíg a Bak jegyében jár, hatással van a gazdaságra, a hatalomra, a vezetőkre, a Vízöntőbe lépve pedig bolygónk erőforrásaira, a környezetvédelemre, a kultúrára és a testvéries osztozkodásra irányítja a figyelmet. Nézzük, egyéni szinten mely csillagjegyekre hat leginkább a március 24-i jegyváltás!

Vízöntő

A Plútó hatását te érzed majd legerősebben, de semmiképpen sem arra kell gondolnod, hogy minden a feje tetejére áll egyik napról a másikra! A Pútó egy lassú mozgású planéta, így az általa előidézett változások sem azonnal mennek végbe. Miután a jegyedbe lép, fontos átalakulás veszi kezdetét: a legfontosabb, amit meg kell tanulnod, hogy nem érthetsz meg mindent, s nem mindig az a célravezető, ha az eszedre hallgatsz. Adj több teret a megérzéseidnek és az ösztöneidnek, és figyelj jobban a tested jelzéseire!

Skorpió

A megterhelőbb helyzetekben gyakran érezheted úgy, hogy darabokra hullottál, nos, a Plútó pont abban segít, hogy összeszedd magad. Ez jó alkalom arra, hogy megszabadulj a rossz és romboló szokásoktól, kedvezőtlen tulajdonságoktól és idejétmúlt berögződésektől. Ezek csupa olyan dolgok, amik hátráltatnak és visszafognak, útját állva a fejlődésednek. A Plútónak köszönhetően, még ha pillanatnyilag fájdalmasnak vagy nehéznek érzed az átalakulást, az élet sok területén léphetsz szintet! Fontos üzenet, hogy ereszd szélnek a haragot és ne hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a reményvesztettség!

Bika

Valószínűleg hosszabb ideje halogatod valaminek a lezárását, a Plútó segít, hogy végre rászánd magad és egy új ösvényre lépj. Hiába érzed, hogy a mostani helyzet már nem komfortos számodra, valamiért mégsem akarsz vagy mersz pontot tenni a végére. Nemcsak másokat, hanem magadat is szeretnéd megkímélni az átalakulással járó fájdalomtól, de ez a hozzáállás egyáltalán nem előrevivő! Gondold át alaposan, mi az, ami visszahúz, és ne félj elengedni, szélnek ereszteni azt. A félelem és a kétkedés most sem jó tanácsadó, próbáld ezeket csendre inteni!

Oroszlán

A Plútó már most, aztán a 2024-ben kezdődő időszakban különösen azokra a rejtett, szőnyeg alá söpört dolgokra világít rá, amelyeket nem akartál észrevenni. Olyan dolgokra is fény derülhet, amelyeket akaratodon kívül láttál másképp, mint amilyenek valójában, és ez segít, hogy másként tekints bizonyos helyzetekre vagy kapcsolatokra. Fontos, hogy a saját magadról alkotott képed is megváltozhat, sőt a céljaidat, terveidet is teljesen átalakíthatod. A Plútó azt üzeni, hogy legyél büszke arra, ami benned van, és ne félj felszínre hozni személyiséged legjavát!

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top