nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiknek felragyoghat a szerencsecsillaguk – Heti angyalhoroszkóp 2023. április 11-17.

Támogatást kaphatunk a héten, különösen, ha izgalmas új lehetőségekről van szó.

Az angyalok szerint ne hagyjunk ki semmilyen adandó alkalmat, nehogy vissza nem térő lehetőséget szalasszunk el. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy igazán szerencsésnek tudhatod magad, de ne gondolj a lottó ötösre, inkább becsülj meg minden apróságot. Őrizd meg jó közérzetedet, ezzel kellemes hangulatot varázsolhatsz magad köré. Lazulj bele a helyzetekbe, ahelyett, hogy belefeszülnél.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy mindig van esélyed új dolgokkal megismerkedni, akár olyasmit is elkezdhetsz megtanulni, amitől eddig visszariadtál. Ha régóta tervezel fogyó- vagy tisztítókúrát, vágj bele, ne tétovázz, gondolj a közelgő bikini-szezonra!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ha valamilyen projektet indítanál el, semmiképp ne halogasd a dolgot, vágj bele bátran, veled a szerencse! Bármely életterületedről legyen is szó, tervezz merészen és állj bele a dologba úttörően. Közben dolgozz a felmerülő kérdések megoldásán.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy most elhárulhatnak előled az akadályok – ez már önmagában szerencséssé tesz. De ha úgy érzékeled, hogy mégsem sima az út, akkor se keseredj el, mert kreativitásodat és találékonyságodat bevetve megtalálod a megoldást.

Hullócsillag női kézben

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a bajban mindig akad egy segítő kéz, akár azé, akire nem is gondolnál. Hidd el, nem szégyen, hogy még neked is akadhat sebezhető részed vagy olyan pillanatod, melyben elgyengülsz. Merd ezt felvállalni, nem esel le tőle a trónusodról!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy rád vetül a reflektorfény egy helyzetben, de te maradj magabiztos, és képességeid teljes tudatában királyi/királynői nyugalommal várd ki, hogy merre alakulnak a dolgok. Ha megbújsz biztosnak tűnő vackodban, elkerülhet a szerencse…

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bármit is döntesz, utólag még tudod finomítani vagy akár korrigálni utad irányát, így inkább indulj el arra, amerre szerencsecsillagodat sejted, mint egy helyben toporogj bizonytalankodva és az esélyeket latolgatva.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy ne félj változtatni napi és heti rutinodon, időbeosztásodon. Lehet, hogy nem sül el jól, de akkor visszatérhetsz az eredetihez vagy akár kidolgozhatsz egy gyökeresen új tervet is. Ha proaktív vagy, a szerencse is könnyebben rád mosolyog…

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy sosem késő változtatni. Ha nem akarod, nem kötelező vállalni a tévedéseidet az egész világ előtt, de magad előtt ismerd el és fogadd el a következményeit. Ettől még új lehetőségek tárulhatnak fel előtted és ezekkel együtt jó szerencse kísérhet utadon.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy nincs is annál nagyobb szerencse, mint mikor szeretteid szíve együtt dobog veled, mikor magadénak tudhatod minden szívdobbanásukat. Lehet, hogy néha idegesítőek is tudnak lenni, de ezt elviselni minimális ár minden egyébért.

Baráti társaság

Pacsiiii (fotó: Unsplash)

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ne félj egy új életszakaszba lépni, ami bátorságot igényel, de szerencsét is hozhat. Most új ötleteidet is formába öntheted, engedd szabadjára amúgy is szárnyaló képzelőerődet. Ugyanakkor az ötlethez köss hozzá egy konkrét első lépést is, amit a napokban meg is teszel.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy van elég tetterőd megvalósítani álmaidat – így extra szerencsére sincs szükséged, csak az önmagadba vetett biztos hitedre, hogy képes vagy rá! Ha szükséges és segít, mondd ezt ki magadnak! A nap végén sorold el, akár írd is le, hogy mi az, ami sikerült, ez a pozitív megerősítés a következő napra is erőt önt beléd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top