nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Milyen kihívások várhatnak a csillagjegyekre? – Heti angyalhoroszkóp 2023. április 18-24.

Számtalan megoldandó helyzet adódhat, az egyes csillagjegyeknek különféle megoldási módjai akadnak…

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy eddig ismeretlen területeket fedezhetsz fel és hódíthatsz meg. Bár a tettek és az állandó aktivitás adnak értelmet életednek, ne törj össze minden gátat magad körül. Szentelj időt a megnyugvásnak, a visszahúzódásnak, a feltöltődésnek is.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy új területek felkutatása állhat előtted. Ne hátrálj meg, bármilyen kellemetlennek és nyűgösnek érzed a feladatot, mert utat nyithat számodra az előrelépéshez, különösen, ha úgy érzed, hogy most a felfrissülés ráfér helyzetedre és körülményeidre.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy légy óvatos, nem biztos, hogy legújabb ötleteidet, felfedezéseidet rögtön meg kell osztanod másokkal. Alaposan fontold meg, hogy a hely és az idő alkalmas-e az eszmecserére. Találjátok meg a megfelelő alkalmat egy kiadós beszélgetésre.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy ne sajnáld az idődet, ha valamilyen művészi, alkotó tevékenységről van szó. Dupla örömöt hoz, ha beleveted magad, mert nemcsak a többieket gyönyörködtetheted az elért eredményekkel, hanem téged is feltölt és pihentet.

Angyallány a felhőkön

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, törekedj rá, hogy kisugárzásod mindig pozitív legyen, mely vonzóvá tesz téged. Ezzel jóval többet elérhetsz, mint parancsok kiosztásával. Gazdálkodj most józanul és megfontoltan javaiddal, úgy, hogy a hosszú távú terveidet veszed alapul.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, láss neki, hogy minden fölöslegeset, céltalanul felhalmozott dolgot eltávolíts környezetedből. Ez valószínűleg nem is fog nehezedre esni, csak időt kell rá találnod. A megtisztítással a lelked is megkönnyebbül. A külső változás pedig kedvedre és belső világodra is jótékonyan hat majd.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy ha belevetnéd magad a társasági életbe, keresd benne a harmóniát, kiegyensúlyozottságot, és az emberi kapcsolatok szépségét. Nem kell versengened a többiekkel! Ez csak növelné belső feszültségedet és elrontaná jó hangulatodat.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy ne lepődj meg, ha kettős érzések uralkodnak el benned. Erős vágy ragadhat el, hogy megtapasztalj mindenféle új örömöt, élvezetet. Ugyanakkor érdekelhetnek a spirituális tanítások, sőt, ezek döntéseidet is nagyban meghatározhatják.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy sajnos, nem röpülhetsz állandóan a föld fölött, bármilyen lelkesítő is ez. Szép eszméid akkor nyernek igazán értelmet, ha nekilátsz megvalósítani őket. Tervezésre és kivitelezésre fel, a hétköznapi valóságban teremts maradandót!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodj attól, hogy vakon követsz bárkit, csak azért, mert ő a főnök és látszólag ő diktálja a törvényeket. A szerencse forgandó, ki tudja, hogy milyen változásokat hoz a holnap… Inkább támaszkodj az olyan belső értékekre, melyek nem ingadoznak.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes ápolni és nemesíteni kapcsolataidat, tenni valamit barátaidért. Keresd a hasonszőrűek társaságát, velük megoszthatod gondolataidat, így értelmes és gyümölcsöző eszmecsere bontakozhat ki. Ha valamit megújítanál, azt teheted úgy, hogy beleszövöd hagyományok iránti tiszteletedet.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran bízd magad a benned élő gondtalan és pozitív szemléletű lényedre. Ez kirángat a rosszkedv és a kilátástalanság poklából. A hétköznapok monotonitásában különösen becsüld meg az örömteli perceket, ráadásul, ha megosztod ezeket, környezetedet is felderíted vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top