nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csapdára vagy lehetőségre számíthatnak a csillagjegyek? – Heti angyalhoroszkóp 2023. május 2-8.

A hétre azt tanácsolják az angyalok, hogy őrizzük meg józanságunkat és ne fecséreljük feleslegesen energiáinkat.

Az angyalok szerint lehetőségek és csapdák is jöhetnek a héten, légy szemfüles!  Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy fordíts figyelmet a részletekre, és ne feledkezz meg az apróbetűs részek áttanulmányozásáról, nehogy becsapdázd magad. Lehet, hogy tűkön ülsz, hogy valamibe belevesd magad, de tanácsos lenne kivárni a tökéletes időt a cselekvésre és nem elhamarkodni a dolgokat.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy születésnapod közeledtével érdemes lenne minden életterületedet górcső alá venni és kielemezni. Találsz olyan csapdát, ami veszélyes lehet rád vagy szeretteidre? Vállald fel bátran a véleményedet, mások előtt is képes vagy megvédeni az igazadat.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy semmiképp ne élj vissza a birtokodba került információkkal, kezeld azokat a legnagyobb diszkrécióval. Lehet, hogy nem alakul minden az elvárásaid szerint. Türelmedet többszörösen is próbára tehetik, őrizd meg nyugalmadat és tarts ki, ez visz új lehetőség felé!

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy csak olyasmit tegyél, amire az egész közösséged büszke lehet. Ha nem tudsz dönteni, ennek alapján mérlegelj! Szorgalmad segíteni fog, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon. Mindenképp kerülnöd kéne az ingerültséget, maradj nyugodt és megértő, így elkerülöd az érzelmi csapdákat.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy számíts rá, hogy a hosszú hétvége miatt feltorlódtak a feladataid, ezért a hét első felében fel kell magad turbóznod, ha mindennel végezni akarsz. Ne türelmetlenkedj, vedd szépen sorra a feladatokat, mindig csak az épp előtted állóra koncentrálva, így a lehetőségeket is észreveszed.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy ha elég nyitott vagy, akkor új dolgok vagy akár egy ismert dolog mélyebb rétegei tárulhatnak fel a szemed előtt. Fogadd be az új szemléletet, lehet, hogy ezzel máshogy fogod látni a világot, kivirul a világ és a lehetőségek és megoldások sem váratnak magukra.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a körülmények arra kényszeríthetnek, hogy megfelelő stratégiát dolgozz ki. Vegyél számításba minden általad ismert információt és támaszkodj zseniális ötleteidre. A tervezésnél vedd figyelembe energiaszintedet és a lehetséges csapdákat!

Nő az iroda csapdájában

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy légy felkészülve egy váratlan helyzetre vagy hírre, ami lehet, hogy befolyásolni fogja egy kapcsolatod alakulását. Bízz megérzéseidben és támaszkodj előrelátásodra hogy elkerüld a csapdákat. Lehet, hogy komoly beszélgetés is vár rád, ne dönts hirtelen, fontolj meg minden tényezőt!

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy mérd fel lehetőségeidet és hangold össze valós képességeiddel, így nem érhet csalódás. Szokásos lelkesedésed átvisz még a csapdákon is. Ha még nem tetted, ideje lenne már a nyári terveiddel is foglalkozni.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ne hanyagold el a mozgást, bármilyen formájában feldob és nemcsak az egészségednek tesz jót, hanem a hangulatodat is felderíti. Töretlenül haladsz most is utadon, ezzel példát mutatva a többieknek, de ne haragudj rájuk, ha nem tudják követni a tempódat.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran átrendezheted akár lakásod egy részét, akár munkahelyi részedet, amennyiben erre lehetőség nyílik. Minél nagyobb a rend, annál jobban átláthatsz mindent és energiáid is szabad utat nyernek. A káosz rontja hatékonyságodat.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy bármi rossz is történik, maradj nyugodt és kitartóan haladj kitűzött célod felé, akkor is, ha csapdában érzed magad. Lehet, hogy az elején még nem látod a végét, de ha nem adod fel, egymás után gyűrheted le az akadályokat. Szeretteid és barátaid megerősítenek, ha kétségeid támadnának az erőddel kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top