nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek a bolygó-együttállások szorításában – Heti angyalhoroszkóp 2023. május 23–29.

Érzelmek és érzések feszülhetnek egymásnak a napokban. Az angyali erők segítenek megőrizni egyensúlyunkat az ingatag viszonyok között.

Az angyalok szerint a felmerült feszültségeket képesek vagyunk elsimítani. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy titáni erők feszülhetnek egymásnak a lelkedben és kérdés, hogy ebből a szorításból mi lehet a kiút. Lehet, hogy most pont nem kéne befeszülnöd és ellenállnod, bármennyire is harcos típus vagy. Néha a lágyság, a hajlékonyság többet segít, próbáld meg!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ha ki tudsz szakadni kicsit az anyagiak vonzásából, akkor még varázslatosabb és vonzóbb leszel a többiek számára. De az is lehet, hogy szigorúbban kéne megszabnod a határaidat, nehogy valaki kihasználja naivitásodat és jóhiszeműségedet.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy most különösen figyelned kell arra, hogy gondolkodj, mielőtt megszólalsz, nehogy bajba sodord magad. Főleg arra kell figyelned, akivel már eleve feszültebb a viszonyod. Csak azok számára tárulkozz fel, akikben maximálisan megbízol.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy ha nyugtalannak érzed magad, az most teljesen normális, finom műszereiddel láthatatlan jelzéseket is képes vagy érzékelni. Az most a legfontosabb, hogy megőrizd belső egyensúlyodat, ne hagyd magad elbizonytalanítani semmilyen külső hatás által.

Lány fogja a fejét

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy annyit harapj magadnak, amennyivel elbírsz, ne ess abba a csapdába, hogy túl sokat akarsz. Lehet, hogy idővel eléred legnagyobb céljaidat is, de meg kell adnod rá a kellő időt. Ha túl sokat ígérsz, az sem neked, sem a másik félnek nem lesz jó.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy légy nagyon óvatos, nehogy valaki kihasználja jóra való törekvésedet, ragaszkodásodat. Maradjon meg a saját tered, ne vedd magadra mások hibáit, mások rossz hangulatát. A sajátodért viszont te vagy a felelős.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy ne add túl könnyen a bizalmadat ismeretleneknek. Inkább tartsanak először bizalmatlannak, minthogy csőbe húzzanak és becsapjanak. A héten ügyelj belső egyensúlyodra, amint kibillensz, sokkal sebezhetőbbé válsz.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy most hajlamod lehet rá, hogy extravagánsan jelenj meg és úgy is viselkedj. Nézz körül, érezz rá a környezetedben lévőkre, és ezek alapján most inkább próbálj belesimulni a dolgok menetébe. Inkább enyhítsd a feszültséget, mint hogy egy újabb kiváltó tényező legyél a helyzetben.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten minden feszültség ellenére is pezseghetsz, pöröghetsz, de azért légy óvatos, mert ha elhamarkodottan beszélsz vagy cselekszel, csapdába eshetsz. Mielőtt elszántan érvelsz, próbálj rálátni minden oldalra, inkább felülről tekints egy helyzetre, mint valamelyik szélsőségből!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy most jobban kell alkalmazkodnod a külső történésekhez vagy a többiek hirtelen reakcióihoz. Légy mindenre felkészült, ugyanakkor hagyd magad mögött előítéleteidet. Add meg magadnak és másoknak is a változás lehetőségét.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy érzelmi kavarodásba keveredhetsz vagy olyan helyzetbe, ahol szinte prés alá kerülsz a feszítő érzések satujában. Ha személyesen érint a helyzet, sokkal nehezebb lesz kikeveredned az áradatból, csak akkor sikerülhet, ha némi biztos fogódzót találsz magadban.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy érzelmi kavarodásba keveredhetsz vagy olyan helyzetbe, ahol szinte prés alá kerülsz a feszítő érzések satujában. Ha személyesen érint a helyzet, sokkal nehezebb lesz kikeveredned az áradatból, csak akkor sikerülhet, ha némi biztos fogódzót találsz magadban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top