nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek a cél felé törve – Heti angyalhoroszkóp 2023. június 6–12.

Akadályok állhatnak a céljaid felé vezető úton. Az angyalok segítenek átröppenni ezeken.

Az angyalok szerint haladj töretlenül céljaid felé. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy végtelen tér áll rendelkezésedre, lehetőségek sorjázhatnak előtted. Az idő viszont nem végtelen, ezért is kéne úgy választanod, hogy minden fontos beleférjen a hetedbe. Az angyalok plusz időt nem adhatnak, de nyugalmuk segít utadon.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy mutasd ki szeretetedet. Az emberekre próbálj minél empatikusabban reagálni. Most inkább alkalmazkodj, mint a saját fejed után menj. A környezeted felé úgy közvetítheted szeretetedet, hogy szépíted, harmonikusabbá teszed.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy időről időre ellenőrizd, hogy tényleg arra mész-e, amerre szeretnél és nem térített el semmi célodtól. Nem elég kifelé kommunikálni, magadra, befelé is koncentrálj, figyelj belső változásaidra.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy eddig rejtett erőforrásaidra derülhet fény. Ezek érkezhetnek kívülről, de sokkal valószínűbb, hogy saját belső világodban fedezhetsz fel olyan energiákat, melyeket szükség esetén fel tudsz éleszteni.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes most a dolgok, a kapcsolatok mélyére nézni és felfedezni belső hajtóerőidet. Ha ezeket feltárod magadban, szilárdabban állhatsz meg egyedül is és nem lesz szükséged arra, hogy rajongókkal vedd körül magad.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy engedj utat friss, akár korszakalkotó ötleteidnek és merj velük újítani. Ez rugalmasságot fog tőled igényelni és lehet, hogy külső-belső változásokhoz is vezet. Ezt viszont most jóval könnyebben tudod majd kommunikálni a környezeted felé.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy igyekezz összhangba hozni a vágyaidat és a mostani lehetőségeidet. Ha ezek túlságosan távol állnak egymástól, az óhatatlan belső feszültséghez vezet, ami ki is robbanhat belőled. Az angyalok higgadtságot és türelmet küldenek neked.

Angyallány a mezőn

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy erősítsd kapcsolataidat. Ez nem jelenti azt, hogy mások betörhetnek a személyes teredbe, inkább a kommunikációdat lehetne folytonosabbá tenni. Fogalmazz világosan, hogy megelőzhetőek legyenek a félreértések.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy fejezd ki kíváncsiságodat, kommunikálj fesztelenül a többiekkel. De most ne az információszerzés legyen az elsődleges célod, sokkal inkább a másik megismerése és megértése. Egy kis empátia csodákra képes…

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy felszakadhatnak régi sebek, belekerülhetsz olyan nehéz helyzetekbe, melyeket régről már ismersz. Ez elsőre félelmetes lehet, de azóta számtalan tapasztalattal lettél gazdagabb, így sokkal több eszközöd van, melyeket mind bevethetsz.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ne add fel terveidet akkor sem, ha úgy érzed, túl lassan haladsz velük és a cél szinte elérhetetlen messzeségben lebeg. Feltoluló érzelmeid torzíthatják a képet, ezért amennyire tudod, higgadtan nézz rá a történésekre.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy légy egy kicsit távolságtartó, ne lovald bele magad a dolgokba. Az is veszélyforrás lehet, ha nem választod szét pontosan vágyaidból fakadó látásmódodat és a realitást. Ha a kettőt sikerül összhangba hozni, az repíteni fog céljaid felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top