nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek a fantázia bűvöletében – Heti angyalhoroszkóp 2023. június 13–19.

Fantáziád új utakat mutathat és eddig ismeretlen kapukat tárhat ki előtted.

Az angyalok szerint fontos álmainkra hallgatni és néha kirándulni fantáziánk birodalmában. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy most kissé kitörhetsz a szigorú keretek közül, szabad lazítani a szabályrendszereden – saját magadnak és másoknak is engedd ezt meg. Mit súg a fantáziád, merre vezetne, ha hagynád? Nyáron több lehetőséged adódhat, hogy ezt beteljesítsd!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy adj tágabb teret fantáziádnak. Kreativitásban úgysem szenvedsz hiányt, ezt vetheted be, hogy ezen a héten is közelebb kerülj álmaidhoz. Erőforrásaid kimeríthetetlenek, csak néha meg kell találni a módot, hogy szabadon hozzáférhess.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy fantáziavilágod ütközhet a valósággal, olykor akár elég keményen. Ennek ellenére most mehetsz bátran szíved után, csak találd meg a megfelelő módot, hogy ne sértsd közben sem saját magadat, sem másokat. Ha sikerül, új kezdet köszönthet rád.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy most rugalmasabban működhetsz, ami jókedvet és kellő lazaságot hoz magával, ha hagyod. Erősséged, hogy családodat féltő gonddal óvod, de emellett a héten legyen olyan időszakod, amit egyedül tölthetsz, békében önmagaddal.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy nem feltétlenül és nem azonnal férhetsz hozzá mindig meglévő erőforrásaidhoz, lehet, hogy egy kis türelemre van szükség. Hivatali procedúra is hátráltathat. Fantáziáddal viszont olyanokat is elérhetsz, ami egyébként reménytelennek tűnik.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy szabadjára engedheted fantáziádat. Merj olyan lenni, amilyen szeretnél, bátran képviseld álláspontodat, bárhogy is viszonyul ehhez környezeted. Kapcsolataid határai most kicsit fellazulhatnak, vagyis tágíthatod őket, ha szeretnéd.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy fantáziád új reményekkel telítheti napjaidat. Figyeld meg, hogy akár a munkádban, akár magánéletedben van-e olyan pont, amikor kitárulnak a kapuk, amikor lazul a szigor, mert itt támad lehetőséged, hogy új impulzust indíts el.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy kapcsolataidban igenis van helye vágyaidnak, álmaidnak. Fantáziavilágodnak ráadásul semmi sem szabhat határt, bár lehet, hogy valahol falakat kell lebontanod. Ez különösen újdonsült kapcsolat esetében lehet kihívás.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy fantáziavilágod felé most tágabbra nyithatod az ajtót és olyasmivel is foglalkozhatsz, amire máskor általában nem jut elég időd. Nemcsak elvont dolgokra lehet itt gondolni, de akár saját életteredre is: nézz körül magad körül, mit tudnál megvalósítani fantáziád szülötteiből?

Virágözön közepén heverő hölgy

Virágözönben (Fotó: Getty Images)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes lenne újra ránézni napjaid beosztására, lehet, hogy most egy kicsit változtatni lehetne a prioritásokon. Mit súg a fantáziád, mit mutatnak álmaid? Fontos, hogy ezekre is szakíts időt napi beosztásodban.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy fantáziád elragadhat és azt súghatja, hogy lépd át határaidat. De azért légy óvatos, különösen, ha szerelmi ügyekről van szó. Fogalmazd meg magadban, hogy mi az, ami igazán inspirál, ez segíthet, ha elakadnál.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy fantáziád egy olyan álomvilágba repíthet, aminek vajmi kevés köze van a valósághoz, ezért tévútra vihet. Próbáld összekötni a két világot, például úgy, hogy konkrét lépéseket fogalmazol meg az álmaid felé vezető úton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top