nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Lebbentsd fel a titkok fátylát – Heti angyalhoroszkóp 2023. június 27-július 3.

Csendesedj el, nézz a dolgok mögé, ez segíteni fog a nehéz döntésekben.

Az angyalok szerint ráláthatunk tisztán és őszintén dolgainkra. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy néha az érzelmek vizeire is el lehetne evezned, kicsit hátrahagyva az elméletek hideg világát. Akár a múltadba is ellátogathatsz egy kicsit, hogy feltáruljanak rejtett mozgatórugóid. Saját titkaid igazi megfejtője te lehetsz.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy lazíts ragaszkodásod kötelékein. Nézz mögé, hogy pontosan mihez is kötődsz görcsösen, ez sokszor csak egy illúzió, mely lufi módjára kipukkanhat. Emögött látod meg az igazi értékeket.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy mozgalmas gondolataid és képzeleted villámgyors száguldozása rossz irányba is vihet. Bár ez nagyon izgalmas világ, de pusztán eszmefuttatásokkal nem szerezhetsz tapasztalatokat. Inkább cselekedj és utána nézd meg az eredményeket.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy intuíciód sosem látott mélységben működhet és ezzel segít fellebbenteni a fátylat minden álságos vagy csaló dologról. Ez jól jöhet, mert így nem esel ezek csapdájába, sőt, még szeretteidet is ki tudod húzni a bajból.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy tisztázd magad előtt az elveket, melyek alapján általában döntesz és működsz. Olyan mintákat, példaképeket fedezhetsz fel, melyekre a legnehezebb körülmények között is számíthatsz, csak a megfelelő pillanatban emlékezned kell rájuk.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy teremts életedben egyensúlyt. Mindennek legyen helye és ideje, bármilyen nehéz is ezt megszervezned. Lásd elfogulatlanul az adódó helyzeteket és próbálj tisztán és felülről rájuk nézni. Így megtalálod az igazságot.

Lány szalad fátyollal

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy halld meg a mélyen benned szóló hangot, mely tiszta, szabad, félelem és aggodalom nélküli és új világot tárhat fel előtted. Sok dolog fedi el a mindennapok rohanásában, de ha megállsz és hallgatózol, megszólal csendes hangja.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan tudatos szakasz jöhet életedben, melyben tökéletesen átélheted a jelen pillanatot, ha nem veszel el sem a múlt, sem a jövő ködében. Így tárod fel a pillanat valóságát és igaz természetét.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy egy kis megállás, gyógyító beszélgetés, a szépség szemlélése vagy egy megnyugtató zene lecsillapít, megállít a pörgésben és arra hív, hogy kicsit befelé fordulj. Így új válaszok, friss távlatok tárulhatnak fel előtted.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha szeretetteljesen fordulsz a kevésbé szeretettek felé is, akkor nem követhetsz el hibát. Ha a helyükbe képzeled magad, akkor a helyzetnek egy olyan oldala tárul fel előtted, szinte egy új világ, amit eddig nem láthattál.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy mély belső változások indulhatnak el benned, ha készen állsz szembenézni az igazsággal. Fogadd el magadat minden gyengeséggel vagy tévedéssel együtt. Ezekből nyered a megújulás lehetőségét.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy engedd meg magadnak a szabadságot, a döntés lehetőségét. Hallgass intuíciódra, kapcsolódj megértéssel a többiekhez, hogy minden oldalt láthass, így lebben fel a fátyol a teljes igazság elől.

Ezt olvastad már?

Ezt árulja el az aurád

Ez is érdekelhet Aura és a csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top