nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Szárnyalj céljaid felé – Heti angyalhoroszkóp 2023. július 4–10.

Eltelt az év fele, nézz rá, hogy meddig jutottál. Tekints a jövőbe, merj álmodni, keltsd szárnyra képzeletedet!

Az angyalok szerint semmi nem állíthat meg a céljaid felé vezető úton.  Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy ambícióidat néha vissza kell fognod, nehogy túlrántsanak egy olyan határon, amit nem kéne átlépned. Keresd az angyali szerénységet, ettől még el fognak ismerni, sőt…

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes most felülvizsgálnod eddigi stratégiádat. Bár sokszor nehéz változtatnod, de ha arra van szükség, rugaszkodj neki, lökd el magad a megszokás talajáról és engedd szárnyalni képzelőerődet!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy nem mindig jó, ha csupán a memóriádra hagyatkozol. Inkább írj le mindent, akár még futó ötleteidet is, melyeket érdemes lenne később részleteiben kidolgoznod. Segíteni fognak elrugaszkodni.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy merj lendületet venni és így képes leszel bármire. Álmodhatsz, vezethet a képzeleted. Erősítsd hosszú távú kapcsolatodat, keresd a közös előrelépés lehetőségét. Életed bármely területén most a proaktivitás segíthet.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy tervezz, mielőtt beleveted magad olyan dologba, amihez lendületre van szükség. Lehet, hogy nem lesz egyszerű elrugaszkodni, de ha mozgásban vagy és maradsz, akkor könnyebb tartani a tempót.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy szorgalmad és precizitásod vitán felül áll, ám néha több utat kéne engedned kreatív erőidnek. Röppenj fel a megszokás jól bevált és kitaposott útjáról, mert bár nehéz lesz az első néhány szárnycsapás, a látvány mindent feledtetni fog.

Felhőangyal

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy töltődj családod körében, egy kis meghittség jót fog tenni a sok rohanás között. Jó ritmusban persze felpöröghetsz ismét, vedd sorra, hogy év elején milyen célokat tűztél ki magad elé és hol tartasz velük.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy jobban megnyílhatsz a többiek előtt, mint egyébként, de ez nem is válik károdra, sőt, jót tesz a bizalom építésének. Az együttműködést keresd a vetélkedés helyett, ez sokkal hatékonyabb, sőt felemelő lesz.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy nézz magadba és röppenj fel eddig titkolt céljaid felé. Türelmesen haladj, hosszú lesz még az út, de ha kicsit felülről rá tudsz tekinteni, a konkrét lépések tervezése is könnyebben megy majd.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy most telve lehetsz olyan motiváló energiákkal, hogy szinte a föld felett tudsz repülni a segítségükkel. Őrizd ezt a könnyedséget és rugalmasságot, alkalmazkodj a változó helyzetekhez, így könnyedebben veheted a dolgokat.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy habkönnyűen, röpködve fogadd a nyári napokat, hozd ki mindegyikből a lehető legtöbbet. Ebbe beletartozik az is, hogy kikapcsolódsz, beleveted magad a kedvenc könyvedbe, vagy más módon táplálod a lelkedet.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy most aztán szárnyalhatsz, kérj bátran lehetőséget ehhez. A közösségi médiát is segítségül hívhatod. Barátaiddal, kollégáiddal működj együtt, s meglátod, nemcsak a közös erőfeszítés vár rátok, hanem a közös szárnyalás és majd a győzelem is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top