nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Angyali derű legyen veled – Heti angyalhoroszkóp 2023. július 11–17.

A nyár is tartogathat kihívásokat, de angyali erővel és nyugalommal bármelyiket leküzdheted.

Az angyalok szerint nyáron is jöhetnek nehéz helyzetek, de saját erőforrásaidra támaszkodva megtalálod a megoldást. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy ugyanazon cél eléréséhez számtalan útvonalat találhatsz. Persze jó, ha megtalálod a számodra ideális irányt. Csak azzal tudsz számolni, ami rendelkezésedre áll, de örülj a helyzetnek, mert ez találékonyságra ösztönöz.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ideje egy kis szabadságra küldened aggodalmaidat. Maradhatnak persze zavaró tényezők egy helyzetben, de ezeket képes lehetsz elfogadni és velük együtt, illetve ezek ellenére haladni kitűzött célod felé.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy rengeteg energiád jut arra, ha most valamit szervezni, koordinálni kell, könnyedén boldogulhatsz mindennel, csak az apró részletekre kell különösen figyelned. Fontos, hogy egyértelműen és világosan fejezd ki elképzeléseidet.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy gondosan válogasd meg szavaidat, mert ha valamit már kimondtál, nehezen tudod visszavonni, esetleg lágyítani tudod. Lehet, hogy új módszereket kell bevetned vagy másokkal együttműködnöd, hogy hatékonyan haladj feladataiddal. 

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy most lehetőséged adódhat, hogy kifinomultabban kommunikálj, hogy pontosabban kifejezd, ami a szívedben rejlik. Ezzel az erővel érdemes most ránézned kapcsolataidra, lehet, hogy megerősítheted őket.

Homokangyal

Fotó: Getty Images

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy precizitásod a lézerrel vetekszik, ám lehet, hogy megduplázhatod hatékonyságodat, ha megtanulod elfogadni a végeredményt apró hibáival együtt. Lehet, hogy ez is elég jó lesz? Felesleges rágnod magad olyan apróságokon, amit ráadásul csak te látsz.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy vállalhatsz némi kockázatot, úgysem lehet minden apró részletet előre megtervezni, kiderülhetnek olyan infók, melyeket egyszerűen lehetetlen lett volna előre látni. Vedd figyelembe ezt a kiszámíthatatlanságot a tervezésnél.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy legmerészebb álmaidat is képes vagy megvalósítani, sőt, sok segítséget is kaphatsz ezekhez. Ezeket bátran elfogadhatod, csak vigyázz, ne élj vissza vele. Dolgozd ki a következő lépések finom részleteit.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy készen állsz a kihívásokra, és valóban bízhatsz is a képességeidben. Most lehet elég lendületed és energiád, hogy szinte bármit véghez tudj vinni, még akkor is, ha az elején nehezebben indul be a folyamat.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy néha egyszerűen csak fogadd el az embereket és a dolgokat olyannak, amilyenek. Ne törd magad feleslegesen, hogy megváltoztasd a megváltoztathatatlant. Magadban mindig bízhatsz. Hagyj helyet a spontaneitásnak a napjaidban.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a megfelelő kommunikáció új lendületet adhat kapcsolataidnak, bármilyen régiek legyenek is azok. Vedd sorra, hogy kiben mit szeretsz és becsülsz igazán, sőt ezt akár valahogy ki is fejezheted felé.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy kapcsolataidban most eltérő ritmusban működhettek, de ez beleférhet a nyári menetrendbe. Valószínűleg ez türelemre is fog inteni, de felesleges is lenne némi ellentét miatt rossz irányba vinni a helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top