nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Fedezd fel lehetőségeidet – Heti angyalhoroszkóp 2023. július 18–24.

Az angyalok azt üzenik, hogy mindig van esély a jobbításra, csak fel kell fedezni a helyes módszert.

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek az elkövetkező napokra?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy úgy érzed, akadályok keresztezik utadat, és nem tudsz egyenesen céljaid felé száguldani, ahogy azt egyébként tennéd. Lehet, hogy egy kicsit meg kéne állnod, de legalább lassítani és alaposabban végiggondolni a dolgokat.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran támaszkodhatsz belső hangodra, mely megsúgja, hogy merre kéne továbblépned. Ha most le is vagy lassulva egy kicsit, ne aggódj, csak ne torpanj meg, maradj mozgásban. Napi ritmusod akkor is segít, ha azt most nyárira állítottad át.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy vedd komolyan a hozzád áramló új ismereteket. Ezek nemcsak az eddigiektől eltérő, akár meglepő ötleteket adhatnak, de a meglévő irány is módosulhat általuk. Adj magadnak időt, hogy ezeket beépítsd terveidbe.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy merj álmodni, merd azokat megfogalmazni, képviselni és merj konkrétan lépni álmaid felé. Vannak erőforrásaid, csak meg kell találnod a módját, hogy hogyan meríthetsz belőlük és hogyan használhatod fel a legpraktikusabban.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy készülj, hamarosan robbanhat benned az energiabomba és legnagyobb álmaid felé is közelebb léphetsz ezzel a töltettel. Jöhetnek belső kétségek vagy félelmek még benned is, bár ezt a külvilágnak egyáltalán nem mutatod, de képes vagy úrrá lenni rajtuk.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy belső, spirituális céljaid most jobban előtérbe kerülhetnek és több figyelmet és energiát is kaphatnak, mint egyébként. Ne sajnáld ezekre az időt, mert minden más dolgodban is erősíteni fognak.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy fülelj befelé, a lelked mélyére, mert egy halk, ámde csalhatatlan hangocska meg fogja súgni, hogy mi a helyes irány. Ne hallgattasd el csak azért, mert a félelmek, a megfelelni akarás vagy a belső bizonytalanság mást mond.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy természetes, ha néha úgy érzed, hogy szinte beláthatatlan feladat(ok) elé állít a sorsod. Helyezd a hangsúlyt a megértésre, mielőtt belevetnéd magad a cselekvés sűrűjébe, lehet, hogy erre támaszkodva előviláglik a megoldás.

Kislány angyalka

Fotó: Getty Images

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy szánhatsz időt az átgondolásra, mielőtt valamibe fejest ugranál. Kérdés, hogy a pontos és részletes tervezés mennyire az erősséged, mindenesetre az előzetes felmérés és végiggondolás bármilyen ötletnél hasznos lehet.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy lehetséges, hogy hajlanod kéne a kompromisszumra egy nehéz ügy esetén. Ez könnyebben működhet, ha a másik ember helyébe képzeled magad. Mindez átalakító erejű lehet számodra és új megvilágításba helyezi a dolgokat.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy új nézőpontot mutathatsz meg az embereknek, de nem biztos, hogy rögtön vevők lesznek megújító látásmódodra. Az biztos, hogy ilyen helyzetekben angyali türelemre és kompromisszumkészségre lesz szükséged.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a nyár ígéretes lehetőségeket tartogathat, hogy bővítsd önkifejezési eszközeid tárházát. Adj szabad teret kreativitásodnak, szárnyaljon fantáziád. Ugyanakkor maradjon energiád a halogatott, nehéznek tartott feladatok lekerekítésére is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top