nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Teliholdas változások várnak – Heti angyalhoroszkóp 2023. augusztus 1–7.

A mai telihold új felismeréseket, változásokat, átalakulást hozhat. Mindez persze feszültséggel is járhat, a kommunikáció is nehezebben mehet.

Az angyalok szerint használhatod a telihold erejét, hogy az előtted álló héten jól alakítsd a dolgaidat. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy egy kis megállás nem árt, átgondolhatod, hogy folytasd-e azt, amiben nyakig benne vagy, esetleg módosíts-e az irányon. Minél korábban korrigálod az eltérést, annál könnyebb lesz hajódat irányítani.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy művészi és kreatív hajlamaidat most csúcsra lehetne járatni. Érdemes lenne nemcsak az alkotás gyönyöreibe merülni, hanem meg is osztani az eredményt a világgal vagy legalább szeretteiddel.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy most új lehetőséget kaphatsz, hogy keresd a helyes egyensúlyt közted és a világ között, vagy a meglévő helyzetet kicsit módosítsd, javítsd. Gondold végig, hová illesz, milyen képességeddel tudsz egy nagyobb egységhez csatlakozni.

Holdtündér

Holdtündér (Fotó: Getty Images)

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes végiggondolni, hogyan tudnál csapatban működni, különösen, ha egyénileg már remekül elboldogulsz bármilyen helyzetben. Egy kis megállás segít, hogy új felismerésekre, összefüggésekre deríts fényt, adj erre időt magadnak.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy lehetőséged lehet arra, hogy most kicsit távolságtartóbban vedd szemügyre azt, amiért eddig tüzesen lángoltál. Így az emberek, helyzetek új oldala tárulhat fel előtted. Semmiképp ne ugorj fejest egy új dologba, várj türelemmel a fejleményekre.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy akár túlzásba is eshetsz, különösen azokban a dolgokban, melyeket nagyon fontosnak tartasz. Az egyensúly megtalálása igazi kihívás, de ha megőrzöd a rád amúgy is jellemző nyugalmat és higgadtságot, akkor közelítheted az egyensúlyi állapotot.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy további erőforrások után kéne nézni, hogy tovább haladhass megkezdett utadon. Akár a komfortzónádból is szükséges lesz kilépni. Óvakodj az elhamarkodott következtetésektől.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy feszültséget tapasztalhatsz. Megrekedtnek is érezheted magad, akár egy nehéz döntés által letaglózva, akár a körülmények rabságában vergődve. Tarts ki, míg újra megnyílik előtted a cselekvés lehetősége, addig gyűjtsd az erődet és tapasztalataidat.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy jó, ha pörgésben, tüzes aktivitásban töltöd napjaidat, de néha tarts egy kis szünetet, hűtsd le magad – nemcsak külsőleg. Kavargó gondolataidnak és érzelmeidnek is jól jön egy kis megállás, relaxáció, hogy új lendületet vehess.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy szembesülhetsz azzal, hogy mennyire ellenállsz a változásnak. Persze érdemes őrizni a hasznos tapasztalatokat és a jól bevált hagyományos módszereket, de a múlt sallangjait és rabláncait el kéne engedni.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a mai telihold érzelmi felszabadulást hozhat, ami felismeréseket is felszínre hozhat lelked mélyéről. Ne ess kétségbe, inkább ezzel a sok tapasztalattal felvértezve tekints új szemmel dolgaidra.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy fogadd tárt karokkal az ismeretlent és üdvözöld azt a jótékony átalakulást, ami előtted állhat. Ugyanakkor lazíts is, kellő humorral tekintve a helyzetekre és történésekre. Óvakodj attól, hogy elragadjon a félelemből fakadó fantáziálás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top