nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiket megment egy kis rugalmasság – Heti angyalhoroszkóp 2023. augusztus 22–28.

Nem lenne jó túlfeszíteni a húrt, legyünk engedékenyebbek a szokásosnál. Némi türelem is jól jön a héten…

Az angyalok szerint csak nyugalom! Bármi történik, őrizzük meg hidegvérünket. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek a nehéz helyzetekre?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy jelentős lépést tehetsz célod felé, de lehet, hogy nem pont akkor és úgy, ahogy előre eltervezted. Átvisz az akadályon, ha sikerül rugalmasabban idomulni a körülmények alakulásához és mások véleményét is fontolóra venni.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran kell hinned magadban és saját erődben. Ha ez sikerül, kreatív és igazán kellemes időszak állhat előtted. Lehetőség adódhat felvenni a listádra olyan régi hobbit vagy vágyott célt, amelyet a körülmények alakulása miatt egy időre félretettél.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy segít mindennapjaidban, ha elfogadod a dolgokat úgy, ahogy azok jönnek. Ehhez nagyfokú rugalmasság kell részedről, de ez egyáltalán nem lehetetlen. Arra is szükség lehet, hogy átértékeld valamely kapcsolatodat vagy karriered alakulását.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes most a kommunikációdra figyelni: nemcsak másokkal, hanem magaddal is. Mindkét irányban szükséged lesz türelemre és némi rugalmasságra – a többiekkel és saját magaddal is légy nagyvonalú.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy türelmesnek kell lenned, de ha eljön a lehetőség, igen nagy ugrásra is módod adódhat. A kellő rugalmasság segíteni fog a jó lépésben, ritmusérzékeddel pedig megtalálod a legjobb pillanatot.

Gazdi és kutya jógapózban

Fotó: Getty Images

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy koncentrálj terveid alakulására, de lásd, hogy nincs semmi kőbe vésve, a szigorú tervezés ellenére lehetőség van módosítani akár még az irányt is, de a módszereket biztosan. Rugalmas kompromisszumra szükség lehet, de fontos, hogy ez nem jelenti azt, hogy kudarcot vallottál!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy szükséged lehet némi türelemre a héten, késések, megtorpanások jöhetnek, melyekre nem is biztos, hogy van ráhatásod. Az egyetlen, amit tehetsz ilyen helyzetben, hogy igyekszel hasznosan felhasználni az időt, amíg várakozni kényszerülsz.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy most több időd juthat elcsendesedni, befelé fordulni és végiggondolni a dolgokat. Használd bátran ezt a lehetőséget, olyan dolgok világosodhatnak meg előtted, melyekre eddig nem így gondoltál. Ezzel új lehetőségeket is nyithatsz magad előtt.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy úgy érezheted, egyszerre több helyen is szükség van rád, de nem tudsz osztódni, hogy ezt megtehesd. Engedd el a frusztrációt, az elégedetlenséget, inkább teljes erőddel vesd bele magad abba, amit éppen teszel. A jelen pillanat teljességében lelhetsz békére.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes visszatekintened az eddig elvégzett jó munkáidra, alkotásaidra, mert ezekből erőt meríthetsz a továbbiakra. Szükség lehet terveid átnézésére, akár újragondolásra és átrendezésre is, ebben pedig most a rugalmasság lesz számodra a kihívás…

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ha rugalmasabb és megengedőbb vagy kapcsolataidban, az átértékelheti az egész viszonyt és új, közös területeket is kinyithat előttetek, legyen szó személyes vagy munkakapcsolatról.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes végiggondolni nemcsak az előtted álló feladatokat, hanem korlátaidat is, melyek fakadhatnak a körülményekből, de akár saját magadból is. Némi belső rugalmassággal azonban tágíthatod vélt cellád falát, egy bátor ötlettől vezérelve pedig szabadon léphetsz előre.

Ez is érdekelhet Bátor csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top