nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akik önmagukra találhatnak – Heti angyalhoroszkóp 2023. szeptember 19–25.

Az angyali erők segítenek, hogy azok lehessünk, akinek igazán látni szeretnénk magunkat. Persze nem megy egy csapásra…

Az angyalok elsősorban türelemre intenek. Mit javasol még az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy tökéletesen tudod, mi az, ami előrevisz, amire szükséged van ahhoz, hogy töretlenül haladj céljaid felé. Hallgass megérzéseidre, megsúgják, ki is szeretnél valójában lenni. Ugyanakkor légy tekintettel mások igényeire is.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy segít belső átalakulásodban az is, ha kívül alakítod a dolgokat: díszíted, szépíted a környezetedet, szeretettel ápolod kapcsolataidat. Ezek kulcsokat és eszközöket adnak ahhoz, hogy belül is alakulj, megleld belső egyensúlyodat és a boldogságot.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a hét lehetőséget ad arra, hogy korrigáld a kibillenést és visszatalálj saját elveszített egyensúlyi állapotodba. Hallgathatsz megérzéseidre, de érdekes lehet az az inspiráció is, ami kívülről érkezik.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran add magad, azt, aki igazán vagy. Találj a héten olyan harmonikus pillanatokat, amikor egyensúlyban vagy magaddal és szeretteiddel is – mindkettő fontos, ezekkel leled meg a belső békét.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy inspirációt meríthetsz másoktól, nem kell mindig a saját fejed után menni. Ettől még megőrzöd egyéniségedet. A jó egyensúly megtalálásával harmóniát hozhatsz kapcsolataidba, legyen szó családtagokról vagy távolabbi ismerősökről.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a szépség és az egyensúly világába léphetsz be, ami nemcsak kiegyensúlyozottságot hoz számodra, de igazi, belülről fakadó boldogságot is. Találj magadnak minden napra legalább egy apró dolgot, ami elégedetté tesz.

Angyallány kulccsal

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran adhatsz teret magadnak, annak, akit igazán magadnak látsz és tekintesz. A régit, a már levetett bőrt nyugodtan magad mögött hagyhatod. Alkoss szépséget és teremts harmóniát, így garantált a boldogságod.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran támaszkodhatsz mély intuíciódra, hogy észrevedd, mostani életviteledben hol van kibillenés és hol van szükség egy kis korrekcióra. Képes vagy átalakítani a dolgokat, hogy a mérleg egyensúlyba billenjen.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a csoda és az inspiráció a legrejtettebb, legmeglepőbb zugokból is érkezhet, csak figyelmesnek kell lenned. Ha észreveszed, elámulhatsz az erejétől. A mindennapi dolgokon túl legyen időd a héten reményeid és álmaid megvalósítására is.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a múltadból és a jövőbeni álmaidból is töltekezhetsz ahhoz, hogy a jelenedet a lehető legjobban beteljesítsd. Jóval többször megválaszthatod vagy legalább módosíthatod a körülményeket, mint gondolnád, élj ezzel a lehetőséggel.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy merj belépni az előtted lévő ajtón, elfogadni a kihívást akkor is, ha ez változással jár. Még van elég időd az évből, látványosan haladhatsz terveiddel, melyeket saját álmaid szerint formálhatsz.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy tégy meg mindent azért, hogy elárasszon a belső nyugalom. Nem baj, ha néha kizökkensz ebből az állapotból, ez természetes, csak az a fontos, hogy legyenek eszközeid, melyek segítségével visszatalálsz saját belső egyensúlyodba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top