nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik jó barátságot ápolnak az exekkel

3 csillagjegy, aki jó barátságban van az exeivel

A következő csillagjegyek komolyan gondolják, mikor szakításkor felajánlják az exeiknek, hogy azért maradjanak barátok. Ezt pedig betartani is képesek.

Barátkozni az exszel a legtöbb ember számára maga a megtestesült rémálom. De vannak, akik nemhogy nem bánják, kifejezetten törekszenek arra, hogy valóban jó kapcsolatban maradjanak a volt párjaikkal. Szükségünk van ezekre az emberekre, hiszen nélkülük nem léteznének olyan szuper szerelmekből lett barátságok a sorozatokban, mint a Jóbarátokban Ross és Rachel… vagy Joey és Rachel. Vagy az Így jártam anyátokkalban Ted és Robin… meg Barney és Robin. Az alábbi csillagjegyek pedig a való világ Rachelei és Robinjai.

Így jártam anyátokkal

Fotó: Monty Brinton/CBS via Getty Images

Szűz

Lehet, hogy a Szűz jegyről a merev jelző jut sokaknak az eszébe (és talán az élet néhány területén ez igaz is), a volt párjával való viszonyt abszolút könnyedén kezeli. Sőt, valamilyen szinten mindig is kapcsolatban marad az exével, legyen ez akár alkalomadtán némi érdeklődés a hogyléte felől, vagy csak néhány vicces mém és TikTok küldözgetése. Simán fenntartja a jó viszonyt, mégpedig azért, mert általában nem haragban érnek véget a kapcsolatai.

Logikus és gyakorlatias, így pontosan tudja, mikor jön el a szakítás ideje, amit olyan kedvesen és kíméletesen tesz meg, hogy az senkinek se fájjon. És mivel annyira civilizáltan kezeli a helyzetet, ezért nála mindig megvan annak a lehetősége, hogy igaz barátság alakuljon ki az exével.

Nyilas

Amikor egy Nyilas szakításon megy keresztül, próbálja a lehető leglazábban venni a helyzetet. Viccelődik, keresi a dolgok pozitív oldalát, ezért nehéz is sokáig haragudni rá. Pedig van, hogy a semmiből csap le a szakítással, mert éppen önmegvalósítani tervez mondjuk Spanyolországban.

Ha pedig őt dobják ki, akkor is képes úszni az árral – egyrészt, mert érzelmileg hamar el tud vonatkoztatni a kapcsolattól, és nem pörög állandóan az exén, másrészt meg azért, mert hamarabb véget érnek a viszonyai annál, hogy elmélyüljenek a dolgok. És miután eleve nem volt túl komoly a kapcsolat, természetes folyamatnak tűnik azt követően a barátság kialakulása. 

Vízöntő

A Vízöntő igazi mesterkurzust tud tartani arról, hogyan járjunk valakivel az egyik pillanatban, legyünk inkább mégis csak barátok a másikban, és jöjjünk össze újra a következőben. Mivel egyébként is olyan emberekkel szokott kavarni, akit eleve ismer (illetve ha randizol egy Vízöntővel, rögtön a baráti körének részévé válsz), ezért simán elmossa a barátság és az annál több közti határvonalakat.

A Vízöntő számára fontos a nagy baráti társaság, így szakítás után az exszel közös találkozók is inkább csoportosan, mint kettesben történnek majd.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top