Mindennapok

Farönkökből és fóliából épített magának medencét a 18 éves argentin paralimpikon

A fiatal argentin úszó minden álma, hogy ott legyen a 2021-es brazíliai siket olimpián, ám a koronavírus-járvány miatt az uszodák és a strandok március eleje óta Buenos Aires-ben is zárva tartanak. Ezért döntött a 18 éves versenyző a saját medence építése mellett.
Medence - Fotó: Getty

A 18 éves argentin úszó, Sebastián Galleguillo úgy tűnik, valóban mindenre képes azért, hogy részt vegyen a Brazíliában megrendezésre kerülő 2021-es siketlimpiai játékokon. A koronavírus-járvány miatt Buenos Aires uszodái hiába vannak zárva, ám ő a lehetetlent nem ismerve épített házi medencét édesapjával barkács módszerekkel farönkökből, műanyag fóliákból és hordókból a kertbe.

Az Index szerint az alternatív, házi versenymedence, ahol most a fiatal úszó gyakorol, 4 méter széles és 15 méter hosszú. Galleguillo azt nyilatkozta, hogy a március végén bevezetett karantén alatt egyre jobban bemerevedtek az izmai, és a versenyfelkészülést sem szerette volna szüneteltetni.

(via)

Más, hasonlóan kreatív, alternatív megoldások: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top