nlc.hu
Meghitt percek

Caramelék idei karácsonya

Iszonyú cuki levelet írt a Jézuskának Caramel kislánya

Anyukájának kevesebb munkát, apukájának sikeres fellépéseket kért.

Molnár Ferenc Caramel családjában kissé hektikus idén az adventi időszak. A karácsonyi ajándékok helyett ők mást pakolnak dobozba. „Elvileg jövő héten költözünk, úgyhogy most úgy hangolódunk, hogy dobozolunk dolgokat. Nyilván ennek is van egy különleges hangulata, hiszen a karácsonyt – remélhetőleg – már az új otthonunkban töltjük” – mesélte a Mokkában.

Caramel

Gyerekkori karácsonyairól is mesélt Caramel – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Az énekes a 9 éves kislányának, Szofinak a leveleit is megmutatta, amit a Jézuskának írt. Elárulta, sírta a nevetéstől, amikor meglátta: „Olyanokat írt, hogy ‘Szia, Jézus, Szofi vagyok. Szeretnék bubble-t is, dolgokat is kérni. Meg, hogy anyának kevesebb munkája legyen, mert mindig fáradt, apának több sikerélménye. És üdvözlöm Istent és Máriát, ezt írta a végére.”

Szofi levele a Jézuskának - Forrás: TV2 /  Mokka

Szofi levele a Jézuskának – Forrás: TV2 / Mokka

Caramel a gyerekkori karácsonyi emlékeit is felelevenítette, melyek boldogok, de idillinek kevésbé mondhatók: „Én egy cigánytelepen nőttem fel, Törökszentmiklóson. Nem éppen arról szólt a karácsony, hogy minél több ajándék, … de annak is megvolt a varázsa. Kaptam egy nadrágot szeptemberben, és akkor kérdeztem a szüleimet: ‘Anya, nem kapok semmit karácsonyra?’, ‘Kaptál egy nadrágot szeptemberben!’… Nálunk így működött a karácsony. Mindig nagyon jó volt. Nem ez határozza meg.

Az idei évéről elmondta a kétgyermekes énekes, hogy építkezéssel és munkával telt: „Nagy kihívás volt ez az év. Életemben ennyit nem naptáraztam senkivel, mint ebben az évben a feleségemmel. (…) Nagyon boldogok vagyunk. Nagyon cuki a kisfiú, nagyon szeretjük, nagyon nagy ajándék ő nekünk, meg persze a kislányunk is, de ő már nagy.

Caramel kisfia, Molnár Miron Ferenc 2022 októberében született meg. Akkor az énekes feleségének, Szilvinek a legszebb születésnapi ajándéka volt a gyermekük érkezése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top