Öltözködjünk

Már Vogue főszerkesztője is Middletont majmolja

Vagy esetleg a hétköznapi nőket?

Miközben mi annak is örülünk, ha szezononként néhány új darabbal tudjuk frissíteni a ruhatárunkat, a hírességek esetében még mindig hírnek számít, ha többször is felveszik ugyanazt a ruhát.

A „mozgalom” fő zászlóvivői Kate Middleton és Michelle Obama, akik előszeretettel ismétlik a ruháikat, de tavaly ősszel még az angol királynő előkapta a gardróbból azt a szettet, amit tavasszal Kate és Vilmos esküvőjén viselt.

2009
2009

 

2012
2012

 

 Képek: Daily Mail

A hétvégén becsatlakozott melléjük az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour is, aki egy díszvacsorán ugyanabban a fekete-fehér Chanel-estélyiben jelent meg, melyet 3 évvel ezelőtt egy divatgálán már viselt. Mivel pedig Wintour tudvalevőleg a világ egyik legmeghatározóbb stílusikonja, amit ő tesz, az bizony megfellebbezhetetlenül menő. Gondoljunk tehát erre, amikor – jobb híján vagy sem – sokadszor vesszük elő a szekrényből ugyanazt a ruhát… Azt persze nem árt megjegyezni, hogy Wintour egy több ezer dolláros ruhát húzott elő újra, és nem egy kinyúlt pólót. Ha pedig már hírértéknél tartunk, akkor azt is említsük meg, hogy a Vogue főszerkesztője 30 éve a ugyanazt a frizurát hordja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top