Otthon

Így tárold a legót!

Segítünk, hogy ne lépj folyton bele egy legóba, és hogy minden mindig készlet hiánytalanul meglegyen!

Gyakorló szülőként a kedvenc játékaim közé tartozik a legó, imádok a gyerekkel közösen alkotni, építeni. De nem sok a legóhoz hasonló játék van, amire ennyire dühös is tudok lenni: folyton mezítláb rálépek egy-egy darabra, aztán pedig rendre eltűnnek az egyes elemek, a hiányos készletet pedig nem lehet összerakni. Nos, ezeket a problémákat kiküszöbölhetjük, ha a legó tárolására speciális rendszerezőket szerezzük be.

Inspirációnak kezdjük egy galériával! Ha a hely engedi, akkor például külön legózó asztalt készíthetünk ládákkal, a minifigurák kerülhetnek nekik szabott polcokra. Ha ömlesztve akarjuk tárolni a darabokat, akkor bedughatjuk az ágy alá egy ágyneműtartóban, vagy választhatunk speciális legózó takarót is, ami tároló is egyben. A rendszerezéshez jól jönnek műanyag dobozok, fiókos tárolók vagy akár gyorszáras nejlonzacskók is, az útmutatókat pedig lefűzhetjük.

Az IKEA cipőtárolónak árulja, de ez a felakasztható, kicsit áttetsző zsebes tároló a legóknak is szuper, ahogyan a H&M Home szennyestárolója is, aminek előnye, hogy a zsák szája összehúzható. Ha a játéktároló szekrény egyik polcát szeretnénk a legók helyének, akkor válasszunk kis méretű, fiókos rendszerezőket. A már említett ágy alatti tároláshoz mi pedig ezt a fedeles, műanyag ágyneműtartót ajánljuk. 

Így tárold a Legót!

1. Fiókos műanyag tároló, Jysk 1490 forint
2. Zsebes, akasztós tároló, IKEA 1790 forint
3. Rekeszes tároló füllel, Jysk 1490 forint
4. Fiókos tároló, IKEA 4990 forint
5. Textilzsák, H&M Home 3990 forint
6. Ágy alatti tároló, IKEA 3000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top