Otthon

3 évbe telt, mire rájött, hogy a kék fiókos szekrénye valójában szürke

Veletek is történt már hasonló?

Ugye veled is előfordult már, hogy amikor új laptopot, mobilt vagy éppen bútort vettél, le sem akartad venni a védőfóliát? És az, hogy észre sem vetted, hogy rajta van?

Kayleigh Greer egy brit édesanya, aki éveken keresztül azt hitte, hogy egy kék fiókos szekrény áll a dolgozószobájában, mígnem egy nap takarítás közben rá nem jött, hogy csak a fólia színe volt kék, a szekrény valójában szürke. Most úgy érzi, mintha egy új bútort vett volna úgy, hogy közben egy pennyt sem költött.

A nőnek fogalma sem volt róla, hogy a kék réteg valójában egy védőfólia, azt azonban tudta, hogy az egyes fiókok tetejét egy-egy fehér fólia védte. A napokban úgy döntött, végre leszedi a fehér fóliát. Ahogyan azonban elkezdte lehúzni, úgy jött le a kék fólia is a fiókok elejéről, valahogy így:

A vicc az egészben az, hogy Greer eredetileg is szürke szekrényt szeretett volna vásárolni, de végül beérte ezzel a „kékkel”.

Kiemelt képünk illusztráció (iStock)

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top