nlc.hu
Otthon

Gigantikus fánk

Ez az igazi kalóriabomba! Te le tudnád gyűrni az egykilós gigafánkot?

Egy ausztrál cukrászda egykilós fánkokat kínál, de akinek sikerül legyűrnie, az felkerülhet a dicsőségfalra.
Gigantikus fánk

A világ minden táján éttermek, bisztrók, kocsmák tesztelik az emberek teljesítőképességét azzal, hogy gigantikus méretű ételeket kínálnak egyfajta kihívásként. Van óriási hamburger, szendvics, tortilla, nachos tál és még sorolhatnánk, de az édesszájúakról mintha elfeledkeztek volna. Legalábbis mostanáig.

Az ausztrál Kenilworth Country Bakery olyan fánkot kínál, ami több mint egykilós, és ránézésre egy hétre elegendő kalória van benne:

Aki legyűrné a fánkóriást, az többféle ízesítés közül választhat, és 6000-7500 forintot kell fizetnie. Ám ha valakinek az utolsó morzsáig sikerül elfogyasztania, az visszakapja a pénzt, és még a neve is felkerül a falra.

A gigafánkot online kell megrendelni, és a járvány miatt jelenleg csak elvitelre adják. Így aki felkerülne a dicsőségfalra, annak videót kell készítenie arról, ahogy elpusztítja az egykilós fánkot.Te megpróbálnád?

(Kiemelt kép: Instagram/Kenilworth Country Bakery)

(LadBible)

Hatalmas fogások az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top