nlc.hu
Otthon

Szobát épített a macskájának- képek

Ennek a kaliforniai cicának komplett szobát készített a gazdája – képek

Wyatt-nek igen jó sora van: saját szobát kapott a gazdájától.
macska, gazdi, fekhely

Bryan Davies (50) nem semmi kuckót készített a macskájának a kaliforniai Shingletonban. Feleségével, Jessicával imádják elkényeztetni a háziállataikat, ezért úgy döntöttek, hogy mindent megtesznek, hogy Wyattnek kényelmes kuckót biztosítsanak.
A projekt nem került sokba – összesen csak 14 fontba –, de a végeredmény elég szuper lett.

A férfi egy komplett, apró szobát készített, ággyal, szőnyeggel, tévével, így Wyatt megnézheti kedvenc műsorait. A macska állítólag szereti az új szobáját, és sok időt tölt bent ácsorogva a tévét nézve. „Előtte volt egy idős macskánk, Percy, 2019-ben hunyt el 18 évesen, és megsemmisültünk a halálától”mesélte Bryan a Metrónak. Bár nem kerestek új háziállatot, Wyatt mégis rájuk talált tavaly ősszel, amikor egy helyi állatmentő adományboltnak vittek némi adományt.  Ott vették észere a gazdátlan cicát egy sarokban, akit aztán nem sokkal később haza is vittek. Wyatt azóta már családtagként él az otthonukban.

Az apró helyiségből egyébként először tárolót terveztek, de aztán ihletet kaptak, miután látták, hogy a macskájuk nagyon szeret madaras videókat nézni a YouTube-on. Bryan megtalálta régi táblagépét, némi festéket és padlódeszkát, majd nekilátott Wyatt szobájának. A feleségével közösen dolgoztak rajta, a férfi a bútorokért felelt, míg a felesége a kiegészítőket készítette el saját kezűleg. Mutatjuk a végeredményt.

Fotó: Pexels (A kép csak illusztráció)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top