nlc.hu
Otthon

Étkezőszék felújítása

Felújította a leharcolt étkezőszékeket, egy katalógusba is beillenének

Nem ritka, hogy abban, ami egyesek szemében szemét, mások fantáziát látnak és csodát tesznek egy kis felújítással. Mutatjuk, mire gondolunk!

Lehet, hogy ami az egyiknek már csak lom, az a másik számára igazi kincs! Pontosan ezt kísérhetjük figyelemmel abban a mindössze 50 másodperces TikTok videóban, ami néhány étkezőszék újjászületését örökítette meg és sokak kedvence lett.

régi székek

Laikusként nézve úgy tűnhet, mintha gyerekjáték lenne az átalakítás, jobb azonban, ha nem kergetünk illúziókat. A felgyorsított képkockák napok megfeszített munkáját sűrítik magukba, melynek végeredménye egyszerűen nagyszerű lett.

A TikToker először szétszerelte a régi széket és lefejtette az előző bútorszövetet is. Ezután vatelinnel bevonta az ülőfelületet, majd rálőtte az új, fehér textilt, ami egyébként mostanság nagyon divatos lakberendezési stílust képvisel. Ezután a támlát is bevonta, itt azonban egy kis varrás is befigyelt, máskülönben nem tudta volna szépen rögzíteni az anyagot. A szék vázát lecsiszolta és barnára pácolta, végül az egészet összeszerelte.

Ha érzel magadban elegendő kreativitást és a kézügyességért nem kell a szomszédba menned, te is ráncba szedhetsz néhány megunt széket. Mutatjuk is, hogyan!

Nyitókép: Getty Images – kolderal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top