Shine

Annyira elszúrták a hajvágását, hogy alig mer kimenni az utcára – fotó

Úristen! – mondta az édesanyja, amikor meglátta a lány új frizuráját.

A brit Amy Gallagher első alkalommal ment hajat vágatni szombaton egy Supercuts szalonba. Egy fiatalnak tűnő fodrász vágta le vállig érőre a haját, ami még tetszett is neki, bár kissé rövidnek találta. A fodrász ezután megkérdezte, hogy a frufruját is megigazítsa-e, amire a lány igent mondott. Hiba volt.

Amy Gallagher (Facebook)

A fodrász ugyanis ekkor oldalt nekiesett a hajának és alaposan elszúrta. Hogy leplezze a hibát, ügyesen elrendezgette, és beszárította Amy frizuráját, így a lány a helyszínen még nem is vette észre, mennyire katasztrofális lett a frizurája.

Amikor azonban hazament, az édesanyja csak annyit tudott mondani: „Úristen!”

Amy ezek után jobban megnézte a haját, és ekkor szembesült azzal, hogy a jobb oldalon egy jókora tincset lenyisszantott belőle a fodrász, nagyjából az álla magasságában, ami sehogyan sem passzolt, sem a vállig érő hosszhoz, sem a frizurája másik oldalához.

Másnap visszament a szalonba reklamálni, a vezető pedig erre felajánlotta, hogy visszafizetik a szolgáltatás árát, illetve azt is, hogy a másik oldalon is levágják a haját ugyanolyan rövidre. 

A lány annyira szégyelli az elrontott frizuráját, hogy az utcára is alig mer kimenni, illetve ha mégis, akkor kénytelen összekötve hordani a haját, amit viszont nagyon nem szeret.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top