Shine

Indul a Krémmánia Best of Beauty-díj

Új fejezetéhez érkezett a Krémmánia története.

Hosszú vágyakozás, tervezés és szervezés előzte meg, hogy végre bejelenthetjük,

útjára indul a Krémmánia Best of Beauty-díj!

Igazi mérföldkő ez a Krémmánia életében, amely egy hobbiként indult weblapból Magyarország piacvezető beauty oldalává nőtte ki magát, ebben pedig Nektek, krémmániásoknak is óriási szerepetek van.

Mostanra már a több mint százezer termék adatlapján 840 ezernél is több vélemény olvasható, amelyek alapján számos régi kedvenc, Krémmánia-leg és izgalmas újdonság nőtte ki magát. Joggal vagyunk hát kíváncsiak rá, melyek azok a szépségápolási termékek, amik méltók lesznek a Krémmánia Best of Beauty-díjra.

A márkák számára a nevezés június 17-től egy hónapon keresztül tart, amely időtartam alatt a saját termékeiket jelölhetik – bármennyit, de mindegyiket csak egy-egy helyen. 33 kategóriában lehet nevezni, amelyek az arcápoláson át a sminkek, parfümök és szépítő elektronikai eszközökig minden területét lefedik a szépségápolásnak, közülük pedig azon kategóriák maradnak versenyben, amelyekre legalább három nevezés érkezik július 17-ig.

A szakmai zsűri és ti, krémmániások augusztus 1-jétől kapcsolódhattok be a folyamatba, ekkortól indul ugyanis a szavazás és a nyertesek kiválasztása, minden kategóriából egy-egy.  Az online szavazás egész augusztusban tart majd, és bárki részt vehet benne, akinek van a Krémmánián érvényes regisztrációja. Az eredményhirdetés dátuma: 2019. szeptember 18.

Figyeljétek a Krémmánia Magazin és a Krémmánia oldalát, ahol időben tájékoztatni fogunk titeket minden aktuális tudnivalóról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top