Szabadidő

Provence-i hangulat: Nők Lapja Café bloggertalálkozó hétvégén

Sokmindent megtudhatsz magadról és rólunk, ha eljössz velünk borozni, de az Eperfesztivált sem lehet kihagyni és a Gourmet Fesztivál orgonalevese is kóstolóért kiált. Szabadtéri programok hétvégére.

Provence-i hangulat: Nők Lapja Café bloggertalálkozó hétvégénÚjhegyi Piknik és Nők Lapja Café bloggertalálkozó

Nem kell Dél-Franciaországig utazni, ha Provence-i hangulatra vágyunk, nekünk is van ilyenünk hazaiban. Elég ellátogatni Etyekre az Újhegyi utcába, ahol százéves pinceházak, szemet nyugtató lankák és finom borok között kapcsolódhatunk ki az Újhegyi Pikniken. Mi biztosan ott leszünk, mivel itt tartjuk a Nők Lapja Café bloggertalálkozóját a Debreczeni Pincénél. Bloggereink között horoszkópelemző és válóperes ügyvéd is akad, így egy pohár jó bor mellett sokmindent megtudhatsz magadról és rólunk.

Hol? Etyek, Újhegyi utca
Mikor? Június 9.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha te már elutaztál Dél-Franciaországba.

Provence-i hangulat: Nők Lapja Café bloggertalálkozó hétvégénGourmet Fesztivál

Ha még nem kóstoltad az orgonalevest, akkor sosem késő, például hétvégén a Millenárison is pótolhatod a lemaradásod. A szokásos kézműves étkek, borok, pálinkák mellett édességfronton lesz igazán erős a rendezvény a homáros vattacukortól a kovászos uborkás nyalókán át a libamájas fagyiig rengeteg szokatlan ízt lehet megkóstolni. A Sweetfabric segítségével megtanulhatunk színes cukorkákat és nyalókákat készíteni, nevezhetünk a lazacbontó bajnokságra, megnézhetjük a Costes séfjének bemutatóját és elleshetjük a macaronkészítés trükkjeit, majd izgulhatunk Segal Viktor és Bíró Lajos pacalpárbaján.

Hol? Budapest, Millenáris Park
Mikor? Június 7-10.
Mennyiért? Napijegy 2900 forint, bérlet 5800 forint
Ne menj, ha kevered a rántást a habarással.

Provence-i hangulat: Nők Lapja Café bloggertalálkozó hétvégén14. Eperfesztivál

Szinte minden nő odavan az eperért, de a 14. Eperfesztiválon a férfiakra is számítanak a Dunakanyarban. A sok epres finomság és pálinkák mellett az eperfővárosban tartják a Nemzeti Vágta helyi elődöntőjét is, de lesz strandröplabdabajnokság. Nem maradhat el a szüreti felvonulás sem, és vasárnap este maga VV Fecó is tiszteletét teszi az eperünnepen a Házibuli Attilával vendégeként.

Hol? Tahitótfalu, a Tahi híd lábánál
Mikor? Június 8-10.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha te inkább a cseresznyére esküszöl.

Provence-i hangulat: Nők Lapja Café bloggertalálkozó hétvégénGyerek Sziget Yippi Akadálypályával

Ránézésre majdnem annyi itt a program, mint a felnőtteknek szóló Szigeten, csak részeg külföldiek helyett helyes gyerekek lepik el a Óbudai-Szigetet és a zajos Prodigy helyett Halász Judit és Gryllus Vilmos lép fel a Nagyszínpadon. A gyerekek garantáltan élvezni fogják a Yippy Akadálypályát, ahol egy kedves maci segít leküzdeni a feladatokat, és kutyafrizbi európabajnokságot, ahol rengeteg jólnevelt és jólfésült kutyus játszik a gazdijával. A kézműves palotában aztán alkothatnak papírból, termésekből, agyagból, tűzzománcból vagy mézeskalácsból, de ügyességi pályákon is randalírozhatnak.


Hol?
Budapest, Óbudai-sziget
Mikor? Június 2-24.
Mennyiért? Ingyenes, kivéve a Vidámpark, íjászat, lovagoltatás, pólófestés, arcfestés.
Ne menj, ha a két hete kigyereknapoztátok magatokat.

Provence-i hangulat: Nők Lapja Café bloggertalálkozó hétvégénV. Országos Öko Expo és Bio Fesztivál

Ha egy édesség hozzáadott vitaminokat tartalmaz, akkor már bátran megvehetjük a gyerekeknek? Erre és sok más hasonló kérdésre kap választ az, aki ellátogat az öko jegyében működő gárdonyi Sport Beachen tartott fesztiválra. Míg a szülők a zöld járműveket tesztelik, majd a Bio Borfesztiválon hörpölgetnek, addig a gyerekek megnézhetik az igazi Tévémacit, alkothatnak üdítős dobozokból, varrhatnak, vagy ugrálhatnak a Csörömpölő együttes zenéjére.

Hol? Gárdony, Sport Beach
Mikor? Június 9.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha nálad amúgy nincs ökóbb teremtés a földkerekségen.

Provence-i hangulat: Nők Lapja Café bloggertalálkozó hétvégénJótékonysági gyereknap a Rex Állatszigeten

A Gyerek Sziget mellett a hétvége másik tuti gyerekprogramját az újpesti Rex Állatszigeten tartják, ahol Patai Anna, Ricsi Bohóc és az Alma együttes is fellép. Természetesen cuki állatokból sem lesz hiány, a kutyusok mellett szelíd vadkacsákkal és kezes szürkemarhákkal barátkozhatnak a gyerekek és indulhatnak a Tanyaolimpián is. A szervezők azt kérik, hogy mindenki hozzon magával minél több plüssállatot, mert ezekből egy múzemot szeretnének létrehozni  és jótékony célra is használnák őket.

Hol? Budapest, Rex Állatsziget a káposztásmegyeri Farkaserdő mellett
Mikor? Június 9.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha allergiások vagytok az állatszőrre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top