Szabadidő

Bemutatjuk az RTL II új sorozatait

Fehérgalléros bűnözők, azonosítatlan holttestek, támadó dinoszauruszok és elkényeztetett milliomoscsemeték. Minden, amit az RTL II új sorozatairól tudni kell.

Életre-halálra

Bemutatjuk az RTL II új sorozatait

RTL II, október 8., 22:00
Mit várhatunk?
Jesse Metcalfe már jóval a Dallas előtt is próbált magának új sorozatot találni a Született feleségek lecsengése idején, és 2010-ben Jerry Bruckheimer (a Helyszínelők-szériák atyaúristene) producer beválogatta őt az új show-jába, az Életre-halálra című szériába. A tévében rengeteg különféle nyomozócsoporttal találkozhattunk az utóbbi években, de olyan még nem volt, hogy egy csapat kifejezetten a szökevényekre specializálódott volna. A Kelli Gidish (Esküdt ellenségek) nevével fémjelzett széria csak 18 epizódot élt meg az Egyesült Államokban, úgyhogy azért túlságosan ne szeressünk bele.
Miért nézd meg?
Szeretted a Harrison Ford-os Szökevényt? Ha igen, akkor képzeld el, hogy Tommy Lee Jones helyett egy éles eszű rendőrbírónő és csapata üldözi a szökevényeket, és már nagyjából képben vagy, mit várhatsz az Életre-halálra című sorozattól.
Figyeld!
Az Életre-halálra eredetileg A szökevény folytatásának magyar címe volt. Nem lehet véletlen.

A nagy svindli

Bemutatjuk az RTL II új sorozatait

RTL II, minden hétköznap, 20:00
Mit várhatunk?
Neal Caffrey csaló és műkincstolvaj, akit az FBI egy hároméves üldözés után tud letartóztatni. Dutyi helyett azonban alkut ajánlanak neki. Ha segít az FBI-nak az ún. fehérgalléros, gazdasági bűnözők kézre kerítésében, akkor szabad ember lehet. Neal rábólint az ajánlatra, de vajon a rendőrök megbízhatnak egy excsalóban, akit látszólag sokkal jobban érdekel a csajozás és a luxus, mint a rendőri munka? Könnyed krimisorozat egy szokatlan világból, a Szex és New York cuki Mozzie-ja, vagyis Willie Garson közreműködésével.
Miért nézd meg?
Mert míg az amerikaiaknak az epizódok között mindig egy hetet kell várniuk, mi akár naponta élvezhetjük a sorozat részeit, ugyanis minden hétköznap este szórakoztatnak minket az RTL II-n. Odakint a sorozat már a 4. évadánál tart.
Figyeld!
A széria főszereplője, Matt Bomer, jelenleg az egyik legfelkapottabb férfisztár a tengerentúlon. Okos, sármos, ráadásul ő az egyik legesélyesebb A szürke ötven árnyalata mozifilm főszerepére…

Terra Nova – Az új világ

Bemutatjuk az RTL II új sorozatait

RTL II, október 9., 22:00
Mit várhatunk?
Létezhet még paradicsom az emberiség számára? 2149-ben aligha. A Föld haldoklik a környezetszennyezéstől, de az emberek egy csoportja időutazás segítségével próbálja megmenteni a bolygót. Visszautaznak a dinoszauruszok korába, hogy 85 millió évvel korábban hozzanak létre egy új civilizációt, ezáltal mentve meg az emberiséget. Az eseményeket a Shannon család tagjainak szemszögéből követhetjük, és azt mondanunk sem kell, hogy az új világ új veszélyeket rejt számukra. Tizenhárom résznyi fantasztikum és izgalom az őserdők mélyéről.
Miért nézd meg?
Mert Steven Spielberg, a Terra Nova megalkotója a Jurassic Parkkal már bizonyította, hogy ért a dínók nyelvén.
Figyeld!
A tévésorozathoz képest szokatlanul magas színvonalú speciális effektusok és lényeg tömkelegét. Nem véletlenül volt ez a tavalyi év legdrágább amerikai sorozata.

Elfelejtve

Bemutatjuk az RTL II új sorozatait

RTL II, október 10., 22:00
Mit várhatunk?
Az Életre-halálra mellett a Helyszínelőkguru Jerry Bruckheimer egy másik nyomozós sorozattal is próbálkozott még 2009-ben. Az Elfelejtve csapat tagjai olyan ismeretlen holttestek után kutatnak és próbálják meg beazonosítani őket, akikkel a rendőrség nem jutott dűlőre (a szakzsargon őket John Doe illetve Jane Doe névvel illeti, a nemük szerint). A kis csapat minden tagjának komoly indoka van, hogy részt vegyen ebben a lélekölő munkában. Az exzsaru, Alex Donovan lányát például két éve elrabolták, és azóta sem sikerült megtalálni a kislányt…
Miért nézd meg?
Christian Slaterről a kilencvenes évek (főként a Robin Hood, a tolvajok fejedelme után) elején még sokan azt gondolták, hogy a színész Robert Downey Jr.-i magasságokig tud emelkedni, de maximum botrányai számában közelítette meg kollégáját. Ez a sorozat volt a nagy lehetősége a visszatérésre.
Figyeld!
Minden epizódban az ismeretlen holttest „lelke” narrálja a történéseket, vagyis ő mesél nekünk arról, jó nyomon jár-e a csapat a nyomozás közben.

Kőgazdagok

Bemutatjuk az RTL II új sorozatait

RTL II, október 13., 23:45
Mit várhatunk?
„– A lányom két unokát hagyott rám, Rose-t és Sage-et. Szükségük van egy házitanítóra.
– Még sosem tanítottam senkinek semmit. Író vagyok.
– Lesz saját szobád, egy autó, amit használhatsz, és heti 1500 dollárt fizetek, és rendezem az egyetemi tandíjadat is.
– Benne vagyok.”

Valahogy így kezdődik a Kőgazdagok című könnyed, csajos sorozat, melyben egy New York-i újságírónő elveszíti az otthonát és az állását, ráadásul a szexuális élete két éve egyenlő a nullával. Amikor egy milliárdos nagymama közel felnőtt unokáit kell pátyolgatnia, azt hiszi, megfogta az isten lábát… De ez csak a látszat.
Miért nézd meg?
A sorozat egy csajos sikerkönyv, a Surviving the Filthy Rich (vagyis Túlélni a piszkosul gazdagokat) alapján készült, így az epizódok után elmerülhetünk a könyvváltozatban (legalábbis az angolul jól tudók).
Figyeld!
A két betörhetetlen tinilány csínytevései rendkívül szórakoztatók.

Nem rém rendes, hanem modern család
Ők lesznek a Szombat esti láz sztárjai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top