nlc.hu
Szabadidő
Új magyar sorozat és világpremier az RTL II-n

Új magyar sorozat és világpremier az RTL II-n

A nyolcrészes vadonatúj magyar sorozatot máris a 24-hez és a Szökéshez hasonlítják. A nemzetközi piacra szánt akció-thrillert a világon először az RTL II. csatornán mutatják be december 21-től.

A Stone in the River című akciódús thrillert az RTL II. csatornán december 21. hétfőtől Szérum címmel vetítik. A több szálon futó vadonatúj sorozatban nem lesz hiány a meglepő csavaros fordulatokból, a drámai feszültségből és a lehengerlő látványvilágból. Dramaturgiájában és feszültségében a 24 és A szökés című sorozatokat idézi, vizuális világában és atmoszférájában pedig a skandináv filmek jelennek meg.

A történet 1986-ban a csernobili katasztrófa idején kezdődik, amikor is rejtélyesen eltűnik egy turistahajó 116 fővel a fedélzetén. Aztán már napjainkban az egyik gyógyszergyár új vakcina bevezetésével láncvírust akar elterjeszteni, hogy elkerülje a gazdasági csődöt. A szintén felszámolás szélére sodródott kórháznak egyetlen lehetősége a gyógyszercéggel való együttműködés. A kórházban rejtélyes gyilkosságok történnek, kormányzati szintig elérő összeesküvésekre derül fény. A három főszereplő (Pető Kata, Czukor Balázs és Kálid Artúr) egyre mélyebbre sodródik az eseményekbe, melynek során sorra csukódnak be előttük a menekülést jelentő ajtók, összezárva őket a kórház múltjának néhány régen feledésre ítélt, sötét titkával.

Az izgalmas nyolcrészes filmsorozatot december 21-én, 22.30-tól naponta sugározza az RTL II., a befejező rész december 30-án látható.

Olvass még sorozatokról az NLCafén!

Már megnézheted a sorozat előzetesét:

Forrás: RTL 2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top