Szabadidő

Május 2-án Budapesten ad koncertet Natalie Imbruglia

Natalie Imbruglia tudta, hogyan kell két táborra osztani az embereket. Voltak, akik imádtak a Torn című dalát, másoknak az agyára ment az ausztrál származású énekesnő slágerege. Most itt az alkalom, hogy élőben, Budapesten is meghallgassuk a 90-es évek egyik legismertebb dalát.

Bevallom, én azok közé tartoztam, akik állandóan Natalie Imbruglia Torn című dalának kódját ütötték be a zenegépbe. Hogy nem voltam ezzel egyedül a 90-es években az tuti, hiszen a platina eladásokat elérő Natalie Imbruglia karrierje sorján három Grammy-jelölést is kapott.

Natalie Imbruglia slágerei a 90-es években nagyot szóltak, és érezhetően ennek a farvizén most is szép kis koncerteket ad. Május 2-án, Budapesten lép fel, egy bensőséges hangulatú akusztikus előadásával. “Nagyon izgatott vagyok az új turné miatt, és pont azért választottam ezeket a kisebb helyszíneket, hogy köszönetet mondhassak a rajongóimnak.”

Ezen a turnén a teljes repertoárjából játszik majd, legutolsó, Male című albumának anyagát is beleértve. Natlie Imbruglia harmadszorra fog Magyarországra érkezni pályafutása során, május 2-án ad koncertet az Akvárium Klubban.

Mindent Natalie Imbrugliáról

Natalie Imbruglia 1975-ben született Sydneyben. Egy ausztrál szappanoperában lett ismert. Majd 1997-ben Londonban szerződést kötött egy kiadóval. A Left of the Middle című első albuma szépen fogyott világszerte. Ezen volt hallható a Torn című dal, ami szinte évekig nem tűnt el a rádiók játszási listájáról. 2001-ben és 2005-ben is kiadott albumot, de olyan sikeres egyik sem lett, mint a legelső. 2003-ban szerepelt a Johnny English című filmben,. 2014-ben pedig megjelent új albuma, a Male.

2003-ban feleségül ment Daniel Johns zenészhez, de öt évvel később elváltak. A színésznő ezután a Jóbarátokból ismert David Schwimmer párja volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top