nlc.hu
Szabadidő
Csillagszórós tudomány a Csopában (X)

Csillagszórós tudomány a Csopában (X)

Az adventi időszak, a készülődés mindannyiunknak sok örömteli feladatot jelent, épp ezért jó időről időre azért kicsit megpihenni és együtt lenni.


A Csopában minden hétvégén Családi Csopa csodák programokkal várjuk a gyerkőcöket – többek között kézműves foglalkozásokkal is –, hogy valami szépet készíthessenek ők is szeretteiknek.

Mikulás hétvégéjén – december 8-9-én – pedig még ingyenes Öveges termi előadásokkal is kedveskedünk a családoknak, akiknek érdemes igyekezni, hisz érkezési sorrendben töltjük fel a helyeket az Öveges teremben.

Ha minden programon részt szeretnének venni, megéri megvásárolni a kedvezményes árú decemberi bérletünket, hisz azzal mindennap, minden egyes programra el tudnak látogatni.

Az egyik legnehezebb karácsonyi teendő sokunknak a megfelelő, szívhez szóló ajándék kiválasztása. Van egy ötletünk: mi lenne, ha az idén egy csodás élménnyel ajándékoznák meg szeretteiket – legyen az akár gyermek vagy felnőtt –, egy Csopa ajándékutalvánnyal, mellyel a vendégjárások és finom falatok után kifejezetten kellemes lesz egy aktívan, játékkal eltöltött nap, melyet a Csodák Palotája több mint 250 játéka, tematikus egysége között tölthet a család.

A gyerekek egyébként is csodálattal szoktak adózni a felnőttnek, ha együtt, ráérősen figyelhetnek meg pl. egy homokvihart, egy örvényt, egy légágyút, egy mágneses jelenséget, vagy éppen azokat a mindennapi jelenségeket, melyek alapján a Csopa játékai születtek. Minden játék mellett közérthető magyarázat fogadja az odalépőket, úgyhogy a gyerekek nyelvén tud mesélni a kísérő ezekről.

A Csopában a játékos ismeretbővítés mellett vannak felhőtlen szórakozást nyújtó attrakciók is, melyeket akár a kisebb (pl. Csipet Csopa útvonal, 5D mozi, Buborék show), akár a nagyobb gyerekekkel (szabadulószobák, különleges csocsók és biliárdfocik, 9D mozi, közös kísérletezés a Richter laborban, stb.) együtt élvezhet a család.

Programjainkról honlapunkról tájékozódhatnak

A klasszikus karácsonyi napokon (12.24,25,26-án) mi is családi körben ünnepelünk, de a két ünnep között, és Szilveszterkor is a megszokott nyitva tartással várjuk a hozzánk érkező családokat, hisz a Csodák palotájában játszva ismeri meg mindenki a minket körülvevő világot. Kalandra fel!

Várjuk Önöket is szeretettel!

www.csopa.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top