Szabadidő

Étterembe jár kaját kunyerálni a kettős életet élő macska

Az okos kis szőrmók a legjobb helyet választotta egy kis potyázásra.

Ő Tula, a 11 éves szibériai macskaszépség:

Ránézésre is ellenállhatatlan, látja ezt, akinek van szeme. Gazdája pedig igazán kedvez az elegáns macskahölgy igényeinek: nem zárja lakásba vagy kertbe, hanem engedi, hogy napközben járja a cica a maga útját a környéken.

A minap aztán rendkívüli dolog történt: Tula egy kis papír nyakörvvel tért haza, melyen az állt:

“Van ennek a macskának gazdája? Állandóan a Toby Carvery-nél csavarog.”

A Toby Carvery egy étteremlánc Nagy-Britanniában, ahol a cicus a jelek szerint visszatérő vendég. Gazdája nagyon jót mulatott, amikor rájött, hogy kedvence kettős életet él. De mint a BoredPandának elmondta, nem lepődött meg. Tula ugyanis csalhatalan szimattal bír, és ha húsról van szó, nem ismer tréfát. Ha viszont bármi mással próbálják kiszúrni a szemét gazdái, sértett királykisasszonyként elvonul.

Miután az üzenet célba ért, a gazdi elment az étterembe, hogy tisztázza a helyzetet, és szerencsére az ottani alkalmazottak kellő humorral kezelték a dolgot. Tula pedig természetesen azóta is visszatérő vendég – van, hogy napjában többször is ellátogat kedvenc éttermébe.

Nem ez az első eset egyébként, hogy Tulát kolduláson kapták. Régebben egy idősotthon lakóihoz járt kaját kunyerálni a kis bélpoklos.

Macskák, akik igazi életművészek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top