Szabadidő

Titokban forgatták le a Borat második részét

Az elmúlt egy-két hónapban többen is jelezték, hogy látták feltűnni Sacha Baron Cohent Borat jelmezt öltve. Most kiderült: a Borat második részét forgatta a legnagyobb titokban, sőt már el is készült vele.

A Borat folytatása annyira jól halad, hogy már egy első vágás létezik is belőle, amit már levetítettek prominens hollywoodi stúdiómoguloknak. Az első, nagy sikert aratott részt még a 20th Century Fox finanszírozta, csakhogy a stúdió azóta már beolvadt a Disney-be, ők pedig nem preferálják a 18-as karikás produkciókat, így a legvalószínűbb változat, hogy valamelyik streaming-szolgáltató választékában láthatjuk majd viszont a kazah riportert – írja a Collider.

Sacha Baron Cohen Boratként dedikál egy könyvesboltban (fotó: Ian West - PA Images/PA Images via Getty Images)

Sacha Baron Cohen Boratként dedikál egy könyvesboltban (Fotó: Ian West – PA Images/PA Images via Getty Images)

A site információi szerint a fürdőruha-divatdiktátor Borat időközben ismert lett, ezért álruhába bújik ahhoz, hogy interjúkat készítsen, sőt egyes vad információk még azt is mondják, hogy Sacha Baron Cohennek adja ki magát, bár ez utóbbit később a Collider informátorai megcáfolták. Egyelőre nem tudni, ki rendezte a folytatást, de az biztos, hogy az első film 262 millió dollárt fialt a bemutatásakor, és egy ilyen értékes portéka sokak számára lehet érdekes.

Sacha Baron Cohenből sohasem elég:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top