nlc.hu
Szabadidő

10 év után került elő Samson

Könnyes találkozás: 10 év után lett meg egy texasi család eltűnt kutyája

Ennyi idő után már elveszett a remény, de Samson végül mégis hazaért.

Samsonnak egy évtizeddel ezelőtt veszett nyoma, és ugyan gazdái mindent megtettek annak érdekében, hogy a nyomára bukkanjanak, nem jártak sikerrel, és idővel feladták a reményt.

Nem tudni, hogy mi történt vele a köztes időben, de nemrég az idős, sajnos rossz állapotban lévő eb hat másik kutyával együtt bekerült San Antonio városának állatvédelmi szolgálatának menhelyére. Mielőtt megvizsgálták volna, megnézték, hogy van-e benne mikrochip, és nagy meglepetésükre, igen, Samsonnak volt azonosítója, és sikerült is utolérni egykori gazdáját, írja a LadBible.

A férfi természetesen alig hitte el, hogy szeretett kedvence ennyi idő után előkerült, és ugyan tartott attól, hogy a kutya nem fogja megismerni, amint tudott, azonnal a menhelyre sietett, alig várta, hogy újra láthassa. A kennelhez érve a férfi, aki a könnyeivel küszködött, óvatosan odanyújtotta a kezét Samsonhoz, aki óvatosan odalépett és megszaglászta. 

„Annyira hálásak vagyunk, hogy újra együtt lehet kutya és gazdája. Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a háziállatok mikrochipezése” –– hívta fel a figyelmet erre a fontos tanulságra az állatvédelmi szolgálat.

elveszett kutya

Fotó: City of San Antonio Animal Care Services/Facebook

 Minden jó, ha vége jó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top