nlc.hu
Szabadidő

Magyarul énekelt Jamie Lee Curtis

Magyarul énekelt Jamie Lee Curtis – Imádjuk!

A színésznőnek 64 éves koráig kellett várnia arra, hogy Oscar-díjat nyerjen.
Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis az Oscar-gála utáni sajtótájékoztatón fakadt dalra, méghozzá magyarul! A színésznő az Oscar-díjat a Minden, mindenhol, mindenkor című film női mellékszerepéért kapta.

„Hadd legyek őszinte, nem hiszek abban a világban, ahol egy csomó ember néz le ránk fentről. Azt gondolom, hogy ők ott élnek a tetteinkben, a cselekedeteinkben és a gondolatainkban. Büszke leszármazottuk vagyok, és tudom, hogy nagyon büszkék lennének rám” – mondta a szüleire emlékezve Jamie Lee Curtis, majd magyarul kezdett énekelni, amikor arról kérdezték, hogy félig-meddig lehet-e magyarnak tekinteni az Oscar-díját.

A színésznő apai nagyszülei Mátészalkáról vándoroltak ki az Egyesült Államokba, anyai részről pedig dán felmenői vannak.

Édesanyja, a 2004-ben meghalt Janet Leigh 1961-ben kapott jelölést a legjobb női mellékszereplő kategóriában az 1960-as Psycho című filmben nyújtott alakításáért, 2010-ben elhunyt édesapját, Tony Curtist pedig 1959-ben jelölték a legjobb férfi főszereplőnek az 1958-as A megbilincseltek című filmben nyújtott alakításáért, de végül ő is aranyszobor nélkül maradt.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top