nlc.hu
Szépüljünk
A bõröregedés lassítása

A bõröregedés lassítása

Aki tisztában van azzal, hogy az évek múlásával milyen változások zajlanak a testében, és ennek megfelelõen ápolja a bõrét, sokáig megõrizheti fiatalságát, és jól érezheti magát a bõrében.

20 éves kortól





A bőr ilyenkor még sugárzó, a faggyúmirigyek elegendő mennyiségű olajat termelnek, a serdülőkori pattanások száma is kevesebb. De az idő múlásával először huszonöt éves korban szembesülünk, ugyanis akkor csökken először a bőr energiája, amitől az arc fáradtabbá válik, és kevésbé ragyog. Az energiavesztés oka a stressz, a környezetszennyezés, a tartósítószerek, a szélsőséges időjárási viszonyok, és az UV-sugarak.

A bőrsejtek huszonöt éves kortól egyre inkább a védekezésre fordítják az energiájukat, és a regeneráció csak másodlagos marad. Vagyis szinte mindent az öregítő tényezők elleni harchoz mozgósítanak, míg a



megújulásra már alig marad erejük. Ezért a bőr gyengül, elveszíti fényét, egészséges színét, megjelennek az első ráncok. Ennek orvoslására fejlesztették ki az energiakrémeket, amelyeket ha nap, mint nap használunk, éppen úgy feltöltjük a bőrsejtek energiaraktárait, mint egy akkumulátor a lemerült mobilt.

Huszonöt éves kortól ajánlottak azok az arctisztító készítmények, melyeket oxigén részecskékkel dúsítottak. Ezek az oxigén részecskék a pórusok mélyére hatolva szabadítanak meg a szennyeződésektől, az elhalt bőrsejtektől, frissítenek, és közben jelentősen lelassítják az öregedési folyamatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top