nlc.hu
Szépüljünk
Este – munka után

Este – munka után

18 és 19 óra körül a test nyugalomra, relaxálásra, a bõr pórusai pedig tisztaságra, szabad légzésre vágyakoznak.




Ezért ez az időszak kiváló arra, hogy felvigyük a bőrünkre a testradírt, vagy olyan pakolást kenjünk az arcunkra, mely a pórusokból szinte magába szippantja a szennyeződéseket, és közben leválasztja az elhalt hámsejteket is. Szuper hatást fejtenek ki ilyenkor a fűtő maszkok, amelyek hatóideje egy perc.
Kiváló eredményt érhetünk el, ha ebben az órában ülünk be a szaunába, vagy olyan meleg vízzel tusolunk, amilyennel csak tudunk, és közben lufaszivaccsal átdörzsöljük a testünket.

19 és 20 óra





A masszírozással csodás eredményt érhetünk most el, mert ilyenkor a véráramlás amúgy is fokozottabb, amitől a bőr élettel telivé, feszessé és rugalmasabbá válik. Ha nem jutunk hivatásos masszőr kezei közé, akkor otthon gyúrjuk át testünket, de úgy, hogy előtte vigyünk fel tengeri kivonatokat tartalmazó anti-cellulit krémet, amely a narancsbőr első számú „gyilkosa”. Ugyanis ezek az összetevők a segítségünkre vannak abban, hogy a fel nem használt cukor elraktározódjon, és a szövetek között pangó vizet, és salakanyagokat is távozásra ösztönzi.





21 órától

Megkezdődik a regeneráció, a napközben elszenvedett károk helyreállításának az ideje, amikor a növekedési hormonok kerülnek a főszerepbe, és ez a kora reggeli órákig tart. 21 óra körül – nem baj, ha akár fél órával is előtte – vigyük fel először az újjáépítő, fiatalító szérumokat, és csak utána az éjszakai krémet.


22 órától





Az intenzív fiatalító munka szakasza, ezért akkor teszünk igazán sokat a szépségünkért és a fiatalságunkért, ha 23 órakor már álomra hajtottuk fejecskénket. Ugyanis a természetes szépítő program 23 és hajnali 4 óra között zajlik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top