Szépüljünk

Így sminkelj az ünnepekre!

A füstös szem, a cicavonal és a csillámok ebben az évben is meghatározzák a karácsony és a szilveszter sminkdivatját. Igaz, kicsit másképpen, mint ahogy megszoktuk. Ünnepi sminktippek.

Színes füst

 

Így sminkelj az ünnepekre!

A legtrendibb füstös szemek ebben a szezonban a klasszikus szürke-fekete színvilág helyett változatosabb, élénkebb színekkel készülnek. Mennek a rózsaszínes-lilás, narancsos árnyalatok, de a pávatoll színeit idéző kékes-lilás-zöldes színátmenetek is.

Cicavonal

 

Így sminkelj az ünnepekre!

A cicás szemfestés továbbra is divat, viszont idén télen nem csupán  vékonyabb, tussal húzott változat megy, hanem a mélyítővonal magasságában, vagy akár afölött futó cicavonal is, melyet sötétszürke vagy fekete szemhéjpúderrel érdemes megfesteni. Ilyenkor az alsó szemhéjat ne hangsúlyozd, így elkerülheted azt, hogy a cica helyett esetleg pandamacis legyen az összhatás.

Bordó ajkak

 

Így sminkelj az ünnepekre!

Ha a szájhangsúlyos sminket részesíted előnyben, az ünnepekre válassz bordós, vörösboros árnyalatú rúzst! Az erős szájfestést elég világos szemhéjpúderrel és szempillaspirállal párosítani, de feketével is kihúzhatod hozzá a szemeidet.

Csillogj!

 

Így sminkelj az ünnepekre!

A csillogó szemsmink is alap az ünnepek idején, ebben az évben azonban csillámos szemhéjpúder vagy csillámpor helyett vagy mellett apró, felragasztható kristályokkal a legmenőbb. A smink kifutói változatában több tucat kristály került a modellek szeme köré, de ha magadnak készíted, akár 2-3 darab is elég, hiszen úgy is mutatós lesz.

Kobaltkék

 

Így sminkelj az ünnepekre!

A szezon egyik kedvenc színe a kobaltkék, nemcsak a ruhákon, de a sminkeken is. Ha hétköznapokra nincs is bátorságod vagy alkalmad kipróbálni, a karácsonyi vagy szilveszteri összejövetelekre bevállalhatod. A szín kerülhet a szempilláidra, vagy színes tussal, szemhéjpúderrel a szemhéjadra is, ízlés szerint. Szájfénnyel és legfeljebb enyhe arcpírral egészítsd ki!

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Így sminkelj az ünnepekre!

 
Mivel lehet könnyen lemosni a szemceruza nyomát? Megtudhatod Válaszkereső oldalunkon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top