nlc.hu
Sztárok
Sztárok és kívánságok

Sztárok és kívánságok

A karácsonyi ajándékvásárlásból a sztárok sem maradnak ki: Sarah Jessica Parker kisfiának keres meglepetést, Heidi Klum gondolatait a babavárás foglalja le, Nicollette Sheridan az ünnepi forgatagban is az esküvõjét tervezgeti...





Sarah Jessica Parker – Újra kisbabát vár

A szinglik példaképe a divatos ruhák és a kok­télok helyett az anyaságot választotta. Férjével, Matthew Broderickkel és négyéves kisfiával idén nemcsak a Mikulást várják karácsony reggelén, hanem az orvosi vizsgálatok eredményét is, mivel a 41 éves sztár újra babát vár. Egy barát kotyogta el a hírt egy angol magazinnak, és azt is hozzátette, hogy egyelőre nagyon korai stádiumban van a terhesség, ezért nem hozták még nyilvánosságra.


Heidi Klum – Gólya hozza a meglepetést

A topmodellhez és férjéhez, a zenész Sealhez idén nem a Mikulás érkezik, hanem a gólya is. Heidi nyolc hónappal első közös gyermekük világra jötte után újra teherbe esett, és pont karácsony környékére várják a babát. Úgyhogy a partik helyett idén a szülőszobába készül a világhírű szépség.

Drew Barrymore és Fabrizio Moretti – Egymásra találnak?

Bár három éve jegyesek, és jól élnek, az idei karácsonyuk várhatóan heves vitákkal lesz teli, Fabrizio ugyanis elégedetlen kedvese alakjával. Drew sokat fogyott az elmúlt időben, ami a mellbőségén is meglátszik, ezért reméli Moretti, hogy a fa alá push-up helyett hagyományos melltartót rakhat, és visszakaphatja végre azt a telt idomokkal megáldott csajt, akibe egykor beleszeretett.





Monica Bellucci – Kislányának keres ajándékot

Élete legemlékezetesebb karácsonyán ő kapcsolhatta fel az ünnepi kivilágítást Párizs leghíresebb sugárútján, a Champs-Élysées-n. Idén azonban sokkal nehezebb feladat vár az olasz szépségre: kétéves kislánya számára kell majd felejthetetlenné tennie az ünnepet. Hogy férje mit kap a 42 éves színésznőtől, azt láthattuk az Eladó a szerelem című új filmjében, ahol Monica feltárta bájait a nagyközönség előtt is.


Jennifer Love Hewitt – Házi nyúlra nem lövünk?

Méghogy munkatárssal, baráttal nem tanácsos szerelmi viszonyba keveredni? Jennifernek bejött. Fürdik a boldogságban új partnerével, a skót származású Ross McCall-lal. Egy közös forgatás alatt barátkoztak össze, de mindketten hamar rájöttek, hogy többet akarnak. Most már az első közös karácsonyukra készülnek. Az ajándék kiválasztása komoly fejtörést okoz a szexi színésznőnek, de az ünnepi menüt már biztosan tudja: „házi nyúl roston”.






Halle Berry – Csak egy kívánsága van az ünnepre

A valaha volt legszebb Bond-lány már megtalálta a szerelmet Gabriel Aubry modell oldalán, mégsem boldog. Bár karrierje töretlenül ível felfelé, legféltettebb vágya eddig nem tel­jesült: anya szeretne lenni. Egy pozitív terhességi teszt tenné teljessé számára az ünnepet. Azt is elmondta, ha nem megy természetes úton a fogantatás, akkor kész adoptálni is.


Nicollette Sheridan – Menyasszonyi ruha és csillagszóró

Végre eljegyezték a Született feleségek sztárját. Michael Boltonnal ugyan már a kilencvenes évek elején is összehozta a sors, de akkor különváltak útjaik. A márciusi lánykérést nemrég egy tizennégyezer dolláros esküvői ruha vásárlása követte. Nicolette idén alig várja, hogy véget érjen a karácsonyi őrület, és végre nekikezdhessen szervezni tavaszra tervezett nagyszabású esküvőjüket.

A teljes cikket a Maxima 48. számában olvashatjátok el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top