nlc.hu
Sztárok
Már nincs kifogás Tom Cruise ellen

Már nincs kifogás Tom Cruise ellen

Háttérbe szoríthatja magánéleti válságát Tom Cruise, legalábbis amíg új filmjével kell foglalkoznia. Úgy tűnik, már nincs akadálya annak, hogy Tom Cruise legyen a Mission: Impossible 4. főszereplője.

Még el sem kezdődött a Mission: Impossible akciófilm-sorozat negyedik részének forgatása, máris több titok és feszültség veszi körül. Bár több név is felmerült a főszereplő eljátszására, úgy tűnik, már biztos, hogy ismét Tom Cruise öltheti magára a titkos ügynök jelmezét. A döntést a Viacom médiacsoport főnöke, Sumner Redstone jelentette be.

Redstone volt az, aki két éve nem hosszabította meg Tom Cruise szerződését a Viacom tulajdonában álló Paramount stúdióval, miután a sztár két tévéműsorban is rendkívül furcsán viselkedett: Oprah Winfrey-nél a kanapén ugrált furcsán nevetve, egy másik műsorban pedig a szcientológia nevében kirohanást intézett az antidepresszánsok ellen. A Paramount gyártja a Mission: Impossible filmeket, és a stúdió most újra tárgyalni kezdett a folytatásról.

Redstone és Cruise béküléséről már tavasz óta lehetett hallani, miután együtt látták őket ebédelni egy elegáns étteremben. A médiamogul egyébként azzal indokolta visszatáncolását, hogy a döntést a Paramount főnöke, Brad Grey hozta meg, ő csak rábólintott. (NLC, UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top